…det blev for meget – det måtte hun bare erkende….🥲

…det blev for meget – det måtte hun bare erkende….🥲

Skrevet den: 15. august 2022

Læs her tanker fra Pia Marie Schougaard, MBA – tanker og beslutningen bagom ansættelsen af en Salgsdirektør – og hvad et godt netværk/leverandør-samarbejde kan føre til:

….jeg blev pludselig ringet op en af de første dage i ferien – et opkald fra min bedste spiller som oplyste mig, at hun var blevet syg, og måtte gå hjem straks – en sygdom som skulle vare 6-8 uger… (jeg ønskede hende naturligvis god bedring, og alt godt) – og tænkte “AV for den…hmmmmm nu er gode råd godt nok dyre Pia Marie…”

…kæmpe kundeprojekter var lige sat i søen – og da teamet stadig er ungt og nyt manglede der projekt- og kundeerfaring. Og her sad jeg så i Spanien ….OMG… 😱

Imens jeg sad der og filosoferede – og forsøgte at tænke ind i løsninger – så ville skæbnen den, at der kom en sms ind på min telefon …

– det var fra Dan…

“Hej Pia Marie, vil lige følge op, og høre om du har fået tænkt over det mulige samarbejde – mit forslag som jeg sendte til dig sidste måned? “

Dan, er en god “gammel” ( kun 45 år.. smiler ) leverandør-ven – hvor vi de sidste 5-6 år har arbejdet tæt sammen omkring store kunde-projekter ..

Tænker YES, det er mit kald, det kan ikke være mere heldigt 🙏🏽
– jeg ringer staks Dan op, og fortæller ham om mit problem og situationen – og inden jeg ser mig om, så har Dan nærmest allerede sat sig ind i bilen for at køre til Islands Brygge – køre ind til firmaet for at hjælpe mig og mine kære medarbejdere, og samle op på de store kundeprojekter…

❓hvad vil jeg så sige med det her opslag ?

👉 1:
At Dan og jeg nu har skrevet under på en kontraktaftale – jeg har nemlig ansat Dan som Salgsdirektør til Coredesign .. i erkendelse af, at det er blevet for meget for mig ledelsesmæssigt, og jeg har brug for hjælp – erfaring og ekspertise i kompetencerne: salgs- og kundeledelse😘👌— netværk og et godt samarbejde kan noget…

👉 2:
At man som virksomhedsejer/leder altid skal huske, at der skal være plads til sygdom – pludselig længere sygdomsperioder som her – og hvor det ikke må bære sårbart, og det hele pludselig vælter for medarbejdere og kunder😘👌 – man skal kunne tilpasse sig hele tiden ….

☀️☀️☀️☀️☀️

Så nu byder jeg hjertelig velkommen til Dan Holck-Hansen som kommer til os med mange års salgsledelses-erfaring – kommer ind i rollen som den “ekstra forlængede arm” til kunderne, til medarbejderne – og til hjælp og støtte til mig 🙏🏽😘

Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Dan 🤓👌

…det blev for meget – det måtte hun bare erkende….🥲
All search results