Hvilke samarbejdspartnere husker du bedst❓

Hvilke samarbejdspartnere husker du bedst❓

Skrevet den: 5. april 2023

Er det dem, der tilbyder den laveste pris, giver den bedste service, de største julegaver eller er mest nærværende i jeres samarbejde?

Svaret vil nok variere, alt efter hvem vi spørger, men vi kæmper alle om opmærksomheden, så du bliver nødt til at gøre noget anderledes, for at blive husket – også når det gælder reklameartikler og firmagaver.

Kan du gøre noget, der stimulerer flere sanser hos modtageren, vil det klart være det bedste 👌

Har du mulighed for at kombinere kommunikationen med en fysisk ting, kan det gøre, at du bliver husket bedre.

Og kan du koble en eller anden funktion på reklameartiklen, kan det blive til noget, som modtageren vil bruge igen og igen – eksempelvis en rygsæk eller en bærbar højttaler.

Vi vil også anbefale – hvis det ellers er muligt – at du sørger for, at der er en tydelig kobling mellem jeres brand og værdier, og det I siger, giver og gør.

Så hvis en af jeres værdier er bæredygtighed ♻️, skal I nok finde på noget andet end et krus, der er produceret i Fjernøsten 😯😁

Her vil det være bedre at vælge noget, der er økologisk eller baseret på genbrugsmaterialer, og som har en lang levetid – måske i en grad, der gør at gaven både kan bruges og genbruges.

Så ved at tænke jeres brand og værdier ind i reklameartikler og firmagaver, øger I sandsynligheden for, at kunderne husker jer for noget andet end bare et produkt eller en service.

Det vil hjælpe jeres virksomhed med at blive husket ❤️

Hvilke samarbejdspartnere husker du bedst❓
All search results