Nyheder

Seneste nyhed

S T O P 🛑…. Løser brandingprodukter reelt et problem?

S T O P 🛑…. Løser brandingprodukter reelt et problem?

Det, har vi spurgt vores kunder om:

✋” Hvorfor køber I så mange brandingprodukter? “

O G …

✋ “Er det overhovedet bæredygtigt?”

Svaret er klart – “JA”..

fordi de skaber værdi og løser reelle udfordringer for virksomhederne….

M E N… S T OP….

✋ “Løser brandingprodukter et problem?”

“JA ,SÅ absolut “ og svaret kommer her…

✅ Øger synligheden:
Krus, kuglepenne, notesbøger, drikkeflasker og muleposer mv, alt med firmalogo sikrer,
at virksomheden konstant er i kundernes og medarbejdernes bevidsthed.

✅ Styrker relationer:
Gaver til kunder og medarbejdere viser omtanke og professionalisme – hvilket styrker kundeforhold og partnerskaber.

✅ Sikrer langvarig reklame:
Brandingprodukter fungerer som mobile reklamer, der giver vedvarende eksponering.

K O N K L U S I O N…

✋” Brandingprodukter, hjælper ganske enkelt virksomheden – med at bliver husket”

O G…

“Vi ved, at bæredygtighed og ESG er vigtig.
Derfor vælger vi ALTID leverandører som Coredesign A/S, der har orden i panalhuset og styr på reglene omkring miljøvenlig produktion.”🌍🌱

O G..

Vi TAKKER – fordi der er brug for os derude 🙏🏽💚


Se flere nyheder

🌱 Hos Coredesign kommer  KUNDEN altid i første række….

🌱 Hos Coredesign kommer KUNDEN altid i første række….

Vores Kundedirektør Dan Holck-Hansen er klar – og har godt styr på detaljerne FØR, UNDER og EFTER møderne…

Vi prioriteret at holde tæt kontakt til kunderne bl.a. gennem vores fysiske KUNDEMØDER …

OG VI ELSKER når vi har kundebesøg i vores Showroom på Islands Brygge…

Lige pt. er der fokus på at tale ind i brandingprodukter til firmaevents, som understøtter og signalerer SOMMER og GLÆDE hos virksomhederne …☀️😀

For os er det super vigtigt altid at have KUNDEN i centrum – i alt hvad vi gør🌱

Hvad hos jer – er det også kunden der kommer i første række?

Mød Magnus – Vores nyeste talent i praktik hos Coredesign! 🌟

Mød Magnus – Vores nyeste talent i praktik hos Coredesign! 🌟

I Coredesign har vi den store glæde af at byde Magnus velkommen som praktikant i de næste 5 måneder.

Som en ambitiøs bachelorstuderende i IT og Økonomi, repræsenterer Magnus Schougaard nøjagtigt, hvorfor vi mener, det er essentielt for virksomheder at spille en aktiv rolle i at brobygge mellem akademiske studier og erhvervslivet.

MEN…. Hvorfor er praktikpladser så vigtige?

Lad os dykke ned i det:

🌱 Udvikling af fremtidens talenter:
Praktikophold giver studerende som Magnus uvurderlig hands-on erfaring og indsigt i arbejdslivet. Det er her, teori møder praksis, og hvor fremtidens talenter får mulighed for at blomstre.

🔗 Bro mellem uddannelse og erhvervsliv:
Ved at tilbyde praktikpladser bidrager vi til en stærkere kobling mellem uddannelsesinstitutionerne og erhvervslivet. Det sikrer, at de færdigheder, studerende erhverver, er relevante og efterspurgte på arbejdsmarkedet.

🔄 Gensidig Værdiskabelse:
Praktikanter bringer friske perspektiver og nyeste viden ind i virksomheden, hvilket kan inspirere til innovation og forbedring. Samtidig får de en unik chance for at udvikle sig professionelt og personligt.

🌍 Et samfundsmæssigt ansvar:
Som virksomhed har vi et ansvar for at støtte uddannelsesmiljøet og bidrage til at forme kompetente og veluddannede individer. Ved at investere i praktikanter som Magnus, investerer vi i fremtiden – både for den enkelte og for samfundet som helhed.

Magnus’ rejse hos os er mere end bare en praktik; det er en del af vores engagement i at udvikle talenter og fremme en problemfri overgang fra uddannelse til erhvervsliv.

Vi er stolte over at kunne spille en rolle i denne vigtige proces og ser frem til de kommende måneder med Magnus.😘

🌱Hvad er din holdning til praktikanter ?

#ansvarlighed #uddannelse #samfund #erhverv #it #økonomi

NYT JOB ⁉️ – 3 råd med på vejen …🙃

NYT JOB ⁉️ – 3 råd med på vejen …🙃

I hjertet af hovedstaden oplever vi mange spændende jobskifter, og gennem tiden har vi hos Coredesign A/S opsamlet en skattekiste af indsigt i, hvordan man sikrer en flyvende start.

En succesfuld onboarding kræver indsats fra begge sider – det er et partnerskab, der blomstrer med tålmodighed og dedikation.

👉 Som virksomhed skal du altid sikre, at der er udtænkt en god opstartsplan og huske at afsætte tid/ressourcer.

👉 Og her er 3 råd – til dig som starter nyt job:

1. Notér og Lær:
Aktiv læring er nøglen. Stil spørgsmål, vær nysgerrig og skriv dine opdagelser ned. En notesbog bliver din bedste ven i denne fase.

2. Feedback er din ven:
Søg proaktivt feedback, og husk, at fejl er stepping stones til mestring. Vi forventer ikke perfektion, men passion og vilje til at lære.

3. Vis din personlighed:
Vær dig selv og bring din unikke energi til teamet. En positiv attitude og åbenhed over for nye opgaver vil få dig til at skinne.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Et STOR velkommen til dig Kamilla Olsen🇩🇰

Din ankomst til Coredesign-teamet er ikke blot en tilføjelse til vores talentmasse; det er begyndelsen på et nyt kapitel, vi er ivrige efter at udforske sammen.

Vi ser frem til de sejre, vi vil opnå for vores kunder og forretning 🌍🌱🫶🏽

8 timers eksamen vel overstået…

8 timers eksamen vel overstået…

8 timers eksamen vel overstået…
🌏 Fejring af teamarbejde og dedikation….

I dag er ikke kun en sejrsdag for os hos Coredesign, men også en mulighed for dig som læser at lære af vores erfaringer.

Vi har ikke blot bestået vores årlige audit; vi har sat nye standarder, som beviser værdien af hårdt arbejde og engagement i kvalitet og miljøledelse.

💚 En særlig anerkendelse og kæmpe TAK til vores kollega Nikolai Lægaard Almind som vi kalder vores  “ISO-minister” for hans eksemplariske arbejde gennem det sidste år med vores miljø-dokumentation og med håndhævelse af vores kvalitets-regler…..

Hvad kan du tage med fra dette opslag?

🌱 Overvej, hvordan fokus på detaljer, konstant forbedring og holdånd kan forbedre din egen arbejdsplads.

✔️Tal om om mulige forslag til generelle miljøforbedringer i hverdagen på kontoret.

✔️Kontakt udvalgte leverandører og producenter og stil kritiske spørgsmål og krav ind i bæredygtige værdier, og bed om fakta og dokumentation som underbygger.

Vi deler denne historie for at motivere dig til at stræbe efter excellence i dit felt.

🙌 Lad os tage denne bedrift som en påmindelse om, at når vi sætter høje standarder og arbejder sammen, kan vi nå utrolige mål.

🎅🏼🎄 Julen er en tid for refleksion og samhørighed… ..og hos Coredesign, ønsker vi at dele vores varme og inspiration med jer.

🎅🏼🎄 Julen er en tid for refleksion og samhørighed… ..og hos Coredesign, ønsker vi at dele vores varme og inspiration med jer.

……Tænk over, hvordan disse 6 traditioner kan berige din arbejdsdag og arbejdsplads:

Minder os om HYGGE:

Forestil dig, du sidder med dine kollegaer, nipper til gløgg og deler æbleskiver. Det er øjeblikke som disse, der skaber varige minder og styrker vores fællesskab. Hvordan skaber du mindeværdige øjeblikke med dine kollegaer?

JuleSJOV med personlighed:

Vi klæder os i nissehuer og pynter kontoret, hvilket bringer smil og latter. Tænk på, hvad der bringer din unikke personlighed frem, og hvordan du kan dele den glæde med andre.

En daglig påmindelse om GLÆDE:

Vores chokoladekalender er mere end en sød godbid; det er en daglig påmindelse om at værdsætte de små glæder. Hvad minder dig om at værdsætte hverdagens små glæder?

Gaven ved at GIVE og MODTAGE:

Når vi modtager en gave fra ledelsen, føler vi os set og værdsat. Overvej, hvilken indvirkning en tankefuld gestus kan have på dig og dine kollegaer.

Julefrokostens MAGI:

Disse stunder handler ikke kun om mad og dans, men om at forbinde på et dybere niveau, dele livshistorier og grine sammen. Hvordan kan du bruge disse øjeblikke til at styrke dine relationer?

At vise TAKNEMMELIGHED:

Vores kundegaver er et tegn på taknemmelighed for et års samarbejde. Overvej, hvem der har haft en positiv indflydelse på dit år, og hvordan du kan vise din taknemmelighed.

Del gerne dine egne traditioner og tanker. Lad os sammen finde nye måder at fejre og skabe meningsfulde forbindelser denne jul ♥️🧑🏼‍🎄

Vores gyldne samarbejdspartner: 15 års succes med Frank Mathiesen! 💪

Vores gyldne samarbejdspartner: 15 års succes med Frank Mathiesen! 💪

At finde den rette samarbejdspartner er ligesom at finde den rette skattekiste. Der er guld i den, hvis du finder den rigtige.

Frank Mathiesen: En samarbejdspartner ud over det sædvanlige 🌟

I løbet af de sidste 15 år, har vi hos Coredesign været heldige at have Frank Mathiesen som vores pålidelige samarbejdspartner. Hans engagement, dygtighed og evne til kontinuerligt at udfordre os har været afgørende for vores succes. Han er den personificerede skattekiste, vi nævnte i starten. Tak, Frank, for din uundværlige støtte, værdifulde input og utrættelige indsats.

Samarbejde og sparring 🤝

En god samarbejdspartner er ikke blot en person, der nikker ja til dine ideer. De udfordrer dem. De sætter spørgsmålstegn ved vores planer, skubber vores strategier, og presser os til at tænke ud over det sædvanlige. De er den uvurderlige sparringspartner, der hjælper os med at blive skarpere, smartere og mere kreative i vores arbejde.

Pålidelighed og tid 🔐

Pålidelighed og engagement er kerneværdier for en god samarbejdspartner. De er der, når du har brug for dem, og de er villige til at investere tid i at hjælpe og vejlede dig. En pålidelig partner er som et kompas i ukendt terræn, altid klar til at træde ind og vejlede, når du har behov for det.

Kompetence og udvikling 💼

En god samarbejdspartner er dygtig og ambitiøs. De stræber efter at udvikle deres egen forretning, og deres evne til konstant at innovere og vokse er et lysende fyrtårn, der inspirerer os alle.

Hvem har været din vigtigste samarbejdspartner? Hvad har de bidraget med til din forretning eller professionelle rejse? Del gerne dine erfaringer i kommentarerne – lad os hylde de fantastiske samarbejdspartnere, der gør en forskel hver dag! 😊

Kender du det med, at planen ikke lykkes❓

Kender du det med, at planen ikke lykkes❓

Det kender vi godt og har lært meget gennem årene om, hvordan man udarbejder en ordentlig struktur for sine opgaver. Helt konkret er der 4 fordele, som du kan læse om længere nede.

Du har hørt det før: “Failing to plan is planning to fail.” Planlægning og strukturering af aktiviteter er essentielt for at sikre effektivitet og produktivitet. Men har du nogensinde tænkt på at planlægge et helt år forud? 📈

Det har vi taget til os gennem årene og har nu i samarbejde med vores samarbejdspartnere udviklet et Årshjul. Ja, du har nok hørt om det før, men for at kunne bruge det effektivt kræver det også, at det tilpasses til ens virksomhed.

“Fordelene?” – Tænker du nok, ja de kommer her:

1️⃣ Overblik: Når alle aktiviteter er visuelt repræsenteret, kan du tydeligt se, hvor din tid og energi bliver fordelt. Det giver mulighed for at justere og omfordele ressourcer efter behov. 📊

2️⃣ Visionær: Med et årshjul kan du forudse kommende opgaver og projekter. Dette giver dig mulighed for at forberede dig i god tid og dermed undgå stress og panik i sidste øjeblik. 🔮

3️⃣ Planlægning: Et årshjul skaber en logisk struktur, der gør det muligt for dig at se og forstå sammenhængen mellem forskellige aktiviteter og opgaver. Planlægning kan være afgørende for at prioritere dine opgaver effektivt og sikre, at alt arbejde bliver udført til tiden. 🗓️

4️⃣ Bonus – At få lavet et fysisk årshjul er en virkelig god måde at dele viden med dine kolleger på. Her kan du samle alt ovenstående og frit dele det med dine kolleger. 🤝

Som du kan se, har vi også lavet et visuelt årshjul i vores farver og tilpasset med de årlige begivenheder, som man støder på hver måned. På den måde glemmer du dem ikke og kan løbende diskutere og udvikle ideer til de forskellige begivenheder og events.

Hos Coredesign mener vi, at det er vigtigt at fremme effektive strategier for at hjælpe folk og organisationer med at opnå deres mål. Vi er her for at støtte dig i din rejse mod struktureret planlægning og gennemførelse.

Hvordan bruger du planlægning i dit arbejdsliv, og har du nogensinde prøvet at planlægge et helt år forud? Del dine erfaringer og tips i kommentarerne! 🎯

Skab værdi og skab forandring for dine kunder 📊

Skab værdi og skab forandring for dine kunder 📊

Vi har erkendt, at bæredygtighed er en presserende global bekymring, og derfor ønskede vi at lægge ekstra vægt på dens betydning under dette event. Vores primære mål var at skabe et miljø, hvor vores værdsatte kunder kunne drage fordel af vidensdeling og opnå værdifuld ekspertise. 📚

Vi havde den store glæde at byde to fremragende gæsteoplægsholdere velkommen, som delte deres indsigt med vores deltagere.

Først og fremmest præsenterede Pernille Heimann Stendevad fra IRON Pump A/S sin ekspertise inden for bæredygtige produktionsmetoder, og hun fangede øjeblikkeligt publikums opmærksomhed. Hendes passion for miljøvenlige løsninger var inspirerende og efterlod en varig indvirkning på alle deltagerne. 💚

Dernæst havde vi fornøjelsen af at have Frank Mathiesen fra XD Connects som taler. Hans tankevækkende præsentation handlede om betydningen af at integrere bæredygtige praksisser i produktionsprocesserne. Hans innovative ideer udfordrede konventionel tænkning og fremkaldte meningsfulde samtaler blandt vores deltagere. 🌱

Hos Coredesign A/S tror vi på at skabe værdi for vores kunder. Derfor lagde vi vægt på vidensdeling og samarbejde under dette event, så vores kunder kunne drage fordel af konkrete fordele.

Ved at deltage i vores arrangement kunne vores kunder:

– Få adgang til værdifulde indsigter og ekspertise inden for bæredygtighed.

– Udvide deres viden om miljøvenlige produktionsmetoder og innovative tilgange.

– Opleve inspirerende præsentationer, der udfordrede deres tænkemåder og genererede meningsfulde samtaler.

– Skabe et netværk og samarbejde med andre ligesindede virksomheder, der også er engagerede i bæredygtighed.

– Få de nødvendige værktøjer og indsigter til at drive positiv forandring i deres organisationer.

Vi føler stor taknemmelighed over for vores kunder, som konstant støtter os og deltager entusiastisk. Jeres dedikation til bæredygtighed inspirerer os til at tænke i store baner og stræbe efter vækst. Vi er dybt taknemmelige. 🙏

Hvordan uddanner du dine medarbejdere❓

Hvordan uddanner du dine medarbejdere❓

Der er mange måder at uddanne sig på i 2023.

Du har kurser, uddannelser, seminarer, webinarer og konferencer. Der er et uendeligt antal veje, du kan vælge i dag, og det er fantastisk.

Men hvorfor er det så vigtigt at uddanne sig, og hvordan gør du det mest effektivt? 📈

Mentalitet og mindset er kernen til en god oplevelse i din uddannelse. Du skal være klar og beredt til at absorbere ny viden.

Desværre får du ikke meget ud af at mødes og drikke en god kop kaffe og hygge med dine kolleger eller konkolleger ☕

Sidste uge sendte vi Nikolai Lægaard Almind afsted på DI – Dansk Industri salgskonference ala 2023 – Tro, håb & bundlinje, for at holde os opdateret på de seneste trends og udviklinger inden for handel.

Det var igen i år en fornøjelse for os at sende en medarbejder afsted og blive opdateret med den nyeste viden fra Dansk Industri og resten af branchen.

Nikolai kom hjem med flere sider fyldt med nye ideer, tiltag og udviklingspunkter, som vi straks kunne implementere og planlægge. 📚
Her er kort opsummeret hvad Nikolai kom tilbage med:

– Vigtigheden i forståelse og brugen af kunstig intelligens.

– Digitaliseringen er ekstrem vigtig at følge med i og holde sig opdateret på de nyeste trends.

– ESG-rapportering er kommet for at blive og bliver til en konkurrencefordel for virksomheder.

– Skær ikke ned på udvikling i krisetider, det er vigtigt at være agil i et usikkert marked.

Hvis I ikke allerede deltager i uddannelser, kan vi klart anbefale jer at blive medlem af Dansk Industri og/eller andre brancheorganisationer, der passer til jeres virksomhed.

Bare husk at have det rigtige mindset, før du deltager. Hvis du starter med at sige til dig selv, at du ikke har tid, bør du måske ikke tage af sted 😉

Hvad definerer succes for danske virksomheder? 🤔

Hvad definerer succes for danske virksomheder? 🤔

Svaret er ofte ikke entydigt, dog er vi heldigvis stadig mennesker bag virksomhederne, og derfor har vi alle også ambitioner for, hvor virksomheden skal være.

Ofte hører vi om det på ledelsesgangen, men det finder i den grad også sted hos den enkelte medarbejder.

Derfor er succes ikke det samme for CEO’en Hanne, som det er for eventkoordinatoren Benny. De tænker heldigvis forskelligt, og deres personlige mål peger højt sandsynligt i to forskellige retninger.

Dog kan Hanne og Benny være enige om, at udviklingen selvfølgelig skal være positiv, og at de helst skal vokse, optimere og/eller øge salget for at have succes. 💰💻📈

Men hvornår fejrer vi succes? Eller glemmer vi det lidt for ofte? 🤔

Coredesign har nemlig lige haft 35-års jubilæum, men det var nærmest passeret os, hvis ikke vi var i gang med et projekt, der skulle bruge grundlæggelsesdatoen.

Omkring 1 ud af 4 danske virksomheder lukker nemlig i løbet af en 5-årig periode, hvilket svarer til over 10.000 virksomheder. Det viser en rapport fra Dansk Industri i 2021.

Derfor er det vigtigt, at vi husker at fejre de små ting:

• Virksomhedens fødselsdag: Fejr, at du stadig har en god forretning i år. 🎉🎂

• Færdiggjort et stort projekt: Fejr indsatsen og de ting, du har lært på vejen. 🎉🏆

• Implementering af nye processer: Fejr, at du har bedre værktøjer end før. 🎉💻

• Overvinde modgang eller nedgang: Fejr, at dårlige tider ikke kunne stoppe dig. 🎉👊

• Kollegasammenhold: Fejr dine kollegaer, når de skaber succes for dig eller andre. 🎉👨‍👩‍👧‍👦

Så vi vil gerne minde dig om at fejre vejen hen til succes og ikke kun målet. Vi lærer mest på vejen hen til vores mål, ikke når vi er på toppen. 💡

Derfor håber vi også at se dig til vores kundeevent den 25. maj og fejre vores lille jubilæum med os og få lidt ny viden og netværk med hjem.
Læs mere her: https://lnkd.in/ePkB2tXA

Ærligt talt:

Ærligt talt:

Vi ved godt, at produkbranding godt kan være et lavinteresse område, fordi det ofte kun er få gange om året, der er et købsbehov i virksomhederne. MEN det arbejder vi på at ændre.

For vi vil gerne hjælpe vores kunder med at blive husket af deres kunder – gennem branding med omtanke 🤩

Det handler blandt andet om at sikre, at kunderne har kontrol og styring over deres brandidentitet 📣

En af måderne som vi gør det på, er gennem vores såkaldte Logoportal.

Hvad er en Logoportal?

Jo, det er en webshop, et værktøj som vi har designet sammen med flere af vores trofaste kunder – og som derfor er testet godt igennem henover de seneste 3 år 🖥️

Hvad kan Logoportalen hjælpe mig med❓

Den skal hjælpe dig og din virksomhed med 7 konkrete fordele:

1. Overblik: Visuel styring af jeres produktmedia
2. Central styring af brandidentitet
3. Overholdelse af designmanual
4. Decentral bestilling og levering
5. Planlægning, indkøb og rapportering
6. Økonomisk styring
7. Bæredygtighed

Og vel at mærke på tværs af underbrands, afdelinger, domiciler – ja, selv landegrænser således, at kollegerne i udlandet også kan gøre brug af logoportalen.

På den måde bliver det for dig som kunde – der ønsker at arbejde mere taktisk og strategisk med indkøb af produkt-media:

👍🏻 nemt
📊 effektivt
👌🏻 relevant

Så ved at kombinere teknologi og vores passion for branding med omtanke, forsøger vi for, at gøre et ellers lavinteresse område mere interessant for dig derude 😊

Hvilke samarbejdspartnere husker du bedst❓

Hvilke samarbejdspartnere husker du bedst❓

Er det dem, der tilbyder den laveste pris, giver den bedste service, de største julegaver eller er mest nærværende i jeres samarbejde?

Svaret vil nok variere, alt efter hvem vi spørger, men vi kæmper alle om opmærksomheden, så du bliver nødt til at gøre noget anderledes, for at blive husket – også når det gælder reklameartikler og firmagaver.

Kan du gøre noget, der stimulerer flere sanser hos modtageren, vil det klart være det bedste 👌

Har du mulighed for at kombinere kommunikationen med en fysisk ting, kan det gøre, at du bliver husket bedre.

Og kan du koble en eller anden funktion på reklameartiklen, kan det blive til noget, som modtageren vil bruge igen og igen – eksempelvis en rygsæk eller en bærbar højttaler.

Vi vil også anbefale – hvis det ellers er muligt – at du sørger for, at der er en tydelig kobling mellem jeres brand og værdier, og det I siger, giver og gør.

Så hvis en af jeres værdier er bæredygtighed ♻️, skal I nok finde på noget andet end et krus, der er produceret i Fjernøsten 😯😁

Her vil det være bedre at vælge noget, der er økologisk eller baseret på genbrugsmaterialer, og som har en lang levetid – måske i en grad, der gør at gaven både kan bruges og genbruges.

Så ved at tænke jeres brand og værdier ind i reklameartikler og firmagaver, øger I sandsynligheden for, at kunderne husker jer for noget andet end bare et produkt eller en service.

Det vil hjælpe jeres virksomhed med at blive husket ❤️

Altid kunden i centrum

All search results