Bestil kataloger
Sidebar billede

Bestilling af kataloger

På denne side kan du bestille fysiske kataloger som du modtager med posten. Mange synes stadig trods digitaliseringen at det kan være rart og behageligt at bladre i kataloger, og det forstår vi godt fordi der er også noget overskueligt ved at kunne bladre i et katalog og mærke papiret mellem hænderne.

Du kan her vælge at få tilsendt kataloger i følgende 3 kategorier:

Firmagave-kataloger:
Kataloger som er relevante indenfor køb af gaver til personale, ansatte og kunder. Typisk til julegaver eller fødselsdagsgaver eller ja også til jubilæumsgaver og delegationer. Mulighederne er mange Vi sender de nyeste vi har.

Reklameartikler:
Kataloger fyldt med reklameartikler som kan bruges til messer, events og arrangementer internt som eksternt i jeres virksomhed. Til kundegaver eller personalegaver hvor jeres virksomhed ønsker at markedsføre med firmalogo eller et konkret budskab. Produkter hvor du kan få tryk eller gravering på.

Profilbeklædning:
Kataloger, hvor du kan for en mere dyb fornemmelse af selve tekstilen du ønsker at indkøbe til dit firma. Der er gode billeder og beskrivelser i vores tøj-kataloger og du kan se klart og tydeligt og fornemme kvaliteterne i tøjet når du bladre. Det er alt fra motionstøj til firmaet til businesstøj, jakker og messetøj.

Udfyld dine data her og vi vil indenfor få dage sende dig en pakke med vores udvalgte fysiske kataloger.

 

TIP:

Du kan også klikke her og se vores fine side-præsentation af kataloger, e-kataloger hvis du gerne lige vil have et smugkig her inden du bestiller de fysiske kataloger..

Sidebar billede

Vi samler på glade kunder!

All search results