DanskEnglish
0
0

Simpelt kaffe krus - anitmikrobiel

Varenummer:
P432.097

Simpelt kaffe krus - anitmikrobiel

Varenummer:
P432.097

54,70 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Dette enkle designede rustfrit stål krus, er ikke kun æstetisk smuk, men er også beskyttet med Biomaster. Et anti mikrobielt stof, der beskytter med skadelige bakterier. Både kruset og låget er behandlet i selve materialet og giver derfor permanent beskyttelse. Dette produkt er testet i henhold til ISO 22196 for anti mikrobiel effektivitet. Biomaster påvirker ikke genanvendelsen af artiklen. Materialet indeholder også Verimaster, et unikt sporstof, der er tilsat materialet for at kunne bevise at materialet er tilsat Biomaster. Med låsbar låg. PP indvendig, rustfrit stål udvendig. Kapacitet 250ml. BPA fri.

Produktinformation

SKU P432.097
Leverandør varenummer P432.097
Produkt Enhed Stk.
Kategori Drinkware
Maks trykstørrelse 25 x 60 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0