DanskEnglish
0
Firmagaver

Firmagaver

Coredesign har i mange år specialiseret sig inden for firmagaver til medarbejdere og kunder, så du som kunde får den bedste vejledning. Er du på jagt efter kundegaver med logotryk, prægning eller gravering, så dine kunder husker dig og samtidigt brander din virksomhed? Ønsker du at give dit personale en påske-, sommer- eller julegave, som tak for deres gode indsats? Vi har hos Coredesign eget pakkeri i Hillerød, hvor vi kan hjælpe med distribution, lager og forsendelser - samt pakning og håndtering af diverse opgaver. Vi hjælper også med fragt og distribution, og sender direkte hjem til dine ansatte og kunder på privatadressen eller til pakkeshops. Se vores store firmagavesortiment her med nøje udvalgte gaver – og med særlig tanke på miljøet.

Filtrer efter pris

Kategorier

Vis produkter

Viser 1–20 af 6809 resultater

Firmagaver til jubilæer eller “bare-fordi”

Firmagaver kan du give ved mange lejligheder, det kan være som en sommergave, jubilæumsgave eller i forbindelse med højtider – som en firmajulegave til de ansatte. Det kan også være den gode gave, som skal gives til et firmaevent med dit logo på. Men det kan også være en ”bare-fordi” gave, hvor alle medarbejdere eksempelvis får en paraply med firmaets logo på, fordi man kommer ind i efteråret, og så gør man medarbejderne en tjeneste, samtidig med at man sikrer at firmaets logo bliver set på stræder ude i byen. En logogave er i den grad en win-win for alle parter, når den gives rigtigt.

Signalstærke Firmagaver

Kundegaver, medarbejdergaver, firmagaver og reklamegaver kan du bruge hele året. Mange gavegivere sender et stærkt signal ved at give en gave, hvor det eksempelvis er dansk design i centrum, hvor mærker som Royal Copenhagen, Georg Jensen og F&H og mange andre, er nogle af de mærker, som er allermest populære at give som eksempelvis firmajulegave.

Delikatessepakker og chokoladegaver ser vi også som gode firmagaver. Vi elsker at give en gave her i Danmark, og vi har gjort det til en god tradition at sige TAK gennem dét at give en firmagave. At sige tak med en gave er en meget god måde at vise sin taknemmelighed på, men det er også noget, der gør indtryk på ansatte såvel som kunder, og det huskes i lang tid efter.

Coredesign – DK’s førende ekspert i virksomhedsgaver

Som kunde hos Coredesign er du i sikre hænder. Vi har mange års erfaring i firmagaver og med os ved roret, så er du sikker i visheden om at blive styret sikkert i havn og finde den helt rigtige firmagave til dit personale. For udover at vi har erfaring, så sørger vi også for hele tiden at være med fremme i feltet, så vi altid ved hvad der rører på sig, og på den måde kan vi altid finde frem til det, der vil vække allermest begejstring hos kunderne, men så sandelig også hos medarbejderne. Derfor kan du altid søge vejledning og inspiration hos os, da vores medarbejdere har årevis af erfaring i at rådgive kunder i, hvilke firmagaver, der giver mest udbytte. For en gave er ikke kun en gave. Firmagaven er et signal, hvormed man kan udtrykke glæde og forventning.

Med en firmagave sender man som virksomhed et signal: Hvem vi er, hvad vi kan og hvad vi står for. Derfor kan man indtænke meget i den symbolik, der ligger i firmagaven. Og hvis I har brug for et godt råd til det – som kom til os, så skal vi nok hjælpe jer med at finde den allerbedste firmagave.

Se alle varerne i vores showroom i København

Det kan være en stor økonomisk post at indkøbe firmagaver til alle ansatte i virksomheden eller til trofaste kunder, som fortjener lidt ekstra. Der kan være mange vigtige detaljer at tage højde for så man er sikret et gaveprodukt, der afspejler virksomhedens værdier, men måske oven i købet også farver, design, logotryk mv.

Derfor vil vi gerne tilbyde at kunne besøge vores lækre showroom på Amager, hvor du med helt ro i maven kan se og mærke varerne, inden du lægger dig fast på, hvad firmagaven skal være. Hertil vil vi stå til rådighed med mange års passioneret erfaring inden for indkøb af firmagaver til stort set alle tænkelige brancher. Vi ved, hvad der virker, og hvad der hitter lige nu, samt hvordan du får en markedsføringsmæssig vinkel på gaverne, hvis nødvendigt.

Lav en aftale med os i dag på tlf. 62 61 82 82 eller skriv til os på salg@coredesign.dk.

 

SKATTE-REGLER:

  • Julegaven på højst 900 kr. tæller med i de 1.200 kr. (2022), som en arbejdsgiver kan give gaver for på et år, uden at medarbejderen skal beskattes.
  • Gaver for mere end 1.200 kr. i 2022 (1.200 kr. i 2021) betyder, at hele beløbet skal beskattes – dog kan man holde julegaven på højst 900 kr. ude af regnestykket.

 

Hvis du har har flere spørgsmål som kunne lyde som følgende, så anbefaler vi er besøge linket til skat.dk nedenunder:

Hvor meget må man give sine medarbejdere?

Kan julegaver trækkes fra?

Hvordan bogføres julegaver?

 

Bliv klogere på skatte-reglerne her: Gaver fra arbejdsgiver – Skat.dk

 

All search results