DanskEnglish
0
0

Firmagaver

Firmagaver til medarbejdere og kunder. Kundegaver med logotryk eller kundegaver med prægning eller gravering. Det at sætte et aftryk og blive husket, når du giver en gave til en af dine kunder, er en fantastisk måde at brande jeres virksomhed på. Vi har eget pakkeri på Bogø, hvor vi kan hjælpe med distribution, lager og forsendelser samt pakning og håndtering af diverse opgaver. Vi hjælper også med fragt og distribution og sender direkte hjem til dine ansatte og kunder på privatadressen eller til pakkeshops. Se vores store firmagavesortiment her med nøje udvalgte gaver – og med særlig tanke på miljøet.

Vis produkter

Viser 1–20 af 5495 resultater

Firmagaver til jubilæer eller “bare-fordi”

Firmagaver kan du give ved mange lejligheder, det kan være som en sommergave eller en jubilæumsgave. Det kan også være den gode gave som skal gives til et firmaevent. Men det kan også være en ”bare-fordi” gave, hvor alle medarbejdere fx. får regnslag med firmaets logo på, fordi man kommer ind i efteråret og så gør man medarbejderne en tjeneste, samtidig med at man sikrer at firmaets logo bliver set på stræder og cykelstier. En logogave er i den grad en win-win for alle parter når den gives rigtigt.

Signalstærke Firmagaver

Kundegaver, medarbejdergaver, Firmagaver og reklamegaver kan du bruge hele året. Mange gavegivere sender et stærkt signal ved at give en gave, hvor det fx. er et dansk design som er i centrum, hvor mærker som Royal Copenhagen, Georg Jensen og F&H og andre, er nogle af de mærker som er allermest populære at give som gave.

Delikatessepakker og chokoladegaver ser vi også som gode Firmagaver. Vi elsker at give en gave her i Danmark, og vi har gjort det til en god tradition at sige TAK gennem dét at give en firmagave. At sige tak med en gave er en meget god måde at vise sin taknemmelighed på, men det er også noget der gør indtryk på ansatte såvel som kunder, og det huskes i lang tid efter.

Coredesign – DK’s førende ekspert i virksomhedsgaver

Som kunde hos Coredesign er du i sikre hænder. Vi har mange års erfaring i firmagaver og med os ved roret er du sikker i visheden om at blive styret sikkert i havn og finde den helt rigtige firmagave. For udover at vi har erfaring, så sørger vi også for hele tiden at være med fremme i feltet, så vi altid ved hvad der rører sig og på den måde kan vi altid finde frem til det der vil vække allermest begejstring hos kunderne, men så sandelig også hos medarbejderne. Derfor kan du altid søge vejledning og inspiration hos os, vores medarbejdere har årevis af erfaring i at rådgive kunder i hvilke firmagaver der giver mest udbytte. For en gave er ikke kun en gave. Firmagaven er et signal, hvormed man kan udtrykke glæde og forventning.

Med en firmagave sender man som virksomhed et signal: Hvem vi er, hvad vi kan og hvad vi står for. Derfor kan man indtænke meget i den symbolik der ligger i firmagaven. Og hvis I har brug for et godt råd til det – som kom til os, så skal vi nok hjælpe jer med at finde den allerbedste firmagave.

Se alle varerne i vores showroom i København

Det kan være et stor økonomisk post at indkøbe firmagaver til alle ansatte i virksomheden eller til trofaste kunder som fortjener lidt ekstra. Der kan være mange vigtige detaljer at tage højde for så man er sikret et gave produkt der afspejler virksomhedens værdier, men måske oven i købet også farver, design mv.

Derfor vil vi gerne tilbyde alle at besøge vores lækre showroom på Amager hvor du med helt ro i maven kan se og mærke varerne inden du lægger dig fast på hvad firmagaven skal være. Hertil vil vi stå til rådighed med mange års passioneret erfaring inden for indkøb af firmagaver til stort set alle tænkelige brancher. Vi ved hvad der virker og hvad der hitter lige nu, samt hvordan du får en markedsføringsmæssig vinkel på gaverne hvis nødvendigt.

Lav en aftale med os i dag på tlf. 62 61 82 82 eller skriv til os på salg@coredesign.dk

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer