DanskEnglish
0
Drikkeartikler

Drikkeartikler

Velkommen til vores univers af drikkeartikler - kun fantasien sætter grænser. Hos Coredesign kan vi hjælpe med alt fra krus til drikkeflasker- og drikkedunke med logo samt logovand, som er meget populært blandt indkøberne. Logokopper og logoflasker er et hit at dele ud blandt kunder og medarbejdere, da de med garanti vil blive brugt. Det et must-have med en drikkeflaske, da de er genanvendelige og derfor miljøvenlige. Kaffekrus med logo er desuden god reklame på kontoret og til møderne.

Filtrer efter pris

Kategorier

Vis produkter

Viser 1–20 af 635 resultater

Drikkeartikler – et must-have på kontoret og til events
Core design dk har alt hvad hjertet begærer, og vi ønsker at du får en bedste oplevelse på vores webshop. Er du indkøber, og leder efter den næste drikkeartikel, der skal repræsenterer din virksomhed til events samt til kundemøder i virksomheden? Et krus til kundemøder? En drikkeflaske, drikkedunk eller logovand til events, så dine kunder kan huske dig i fremtiden? Eller måske et kaffekrus, så du kan holde medarbejderne i gang fra morgenstunden? Hvad end drikkeartiklen skal bruges til – kunder eller personalet, så vil modtageren huske dig og dit firma, næste gang drikkeartiklen tages i brug – og dit firma vil være top-of-mind. Det er en anderledes måde at promovere dit firma, og vil skabe god eksponering, når kunder tager kaffekoppen med på arbejde eller ud i offentligheden. Er du derimod på jagt efter en lidt anderledes reklameartikel, som du kan dele ud? Så har vi et stort udvalg heraf også, såsom ingefærshots, der har været et hit i sommers samt energidrik og poser med kaffe eller vand – lidt skævt og nytænkende, der kan fange din næste kunde.

Drikkeflasker- og dunke er en GOD investering
Logovand er en populær reklameartikel at markedsføre sig på. Den bringer opmærksomhed på dit brand i gaden, og er lækker at modtage til events, stævner og kundemøder. Vores vandflasker- og dunke er med tiden blevet et kæmpe hit, da mange har en travl hverdag, og gerne vil have kaffen med på farten. Det er muligt med vores to-go-krus, der desuden er genanvendelige, og kan bruges igen og igen – og derfor er mindre miljøbelastende. I en svær tid, hvor vi skal undgå spild, så brander du samtidigt din virksomhed ved at give et miljøvenligt produkt, der fortæller lidt om de værdier, som I vægter høj i jeres virksomhed. Vælg eksempelvis en metalflaske i rustfrit stål til kolde- og varme drikke, gå med den klassiske plastikdrikkedunk af genanvendte materialer eller forelsk dig i vores smukke glasflasker. Ved at udskifte plastik- og pap krus med genanvendelige flasker- eller krus, så kan vi sammen gøre en forskel, og mindske unødigt spild af naturens ressourcer.

Brand din virksomhed med drikkeartikler med logotryk
Vi har i mange år hjulpet virksomheder med drikkeartikler, og har gode samarbejdspartnere ved hånden. Vores mange års erfaring gør, at vi kan hjælpe dig med design af din næste drikkeflaske, logovand el. lignende. Vi har et bredt sortiment af drikkeartikler, hvor du kan få trykt dit logo eller budskab, og dermed skabe opmærksomhed på dit brand – og dine værdier. Du har med vores drikkeartikler derfor mulighed for at skabe et helt unikt design, og kan tænke over, hvordan farven på logoet spiller sammen med farven på flasken.

Udforsk vores klimavenlige drikkeartikler
Vores drikkeflasker- og drikkedunke kan bruges igen og igen. Vi har et udvalg af kendte mærker, såsom 24bottles, hvor du kan læse på flasken, hvor meget CO2 du sparer, hver gang du genopfylder din flaske. Desuden har flaskerne et smukt og eksklusivt design, som dine kunder eller medarbejdere vil have lyst til at bruge i hverdagen, hjemmet og på arbejdspladsen. Vi har desuden flasker, der er lavet af genanvendelige materialer, så du kan brande med miljøvenlige reklameartikler – dette udvalg kan du udforske på vores hjemmeside under “Miljøvenlige Drikkeartikler“. Sammen kan vi passe på miljøet.

Professionel rådgivning til bestilling af din næste drikkeartikel
Står du og overvejer at bestille en unik drikkeartikel til dit næste event, konference eller blot til personalet, så tøv ikke med at kontakte os på telefon: +45 62 61 82 82 eller på mail: salg@coredesign.dk. Vi sidder klar alle ugens hverdage, undtagen helligdage. Vores dygtige personale sidder klar til at vejlede dig, og svare på eventuelle spørgsmål, som du skulle have. Med vores mange års erfaring inden for reklameartikler, så kan vi forsikre dig om, at du får professionel rådgivning hos vores eksperter. Vi ser meget frem til at høre fra dig, og så ønsker vi dig god fornøjelse med din videre færden på vores website.

All search results