0

Swiss Peak konverterbar rejse rygsæk PVC fri

Varenummer:
P762.581

Swiss Peak konverterbar rejse rygsæk PVC fri

Varenummer:
P762.581

550,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Bryd barrierer når du bruger denne konverterbare rygsæk. Funktionel indretning sikrer dig denne rygsæk vil være dit første valg. 4 i 1 konvertibel: 1. Rygsæk, clips de forede stropper på de sikrede ringe og juster så de passer som rygsæk. 2. Skulder: Løsne stropperne og gem dem væk i lommen, juster skulderstroppen så den passer og du har en skuldertaske. 3. Crossover: Når tasken er fuldt pakket og tung, juster skulderstropperne så de bliver til crossover strop så den kan bæres tværs over skuldrene. 4. Håndholdt: Skjul stropperne og du kan bære tasken i håndtaget på toppen eller på siden. Med stor lomme til 15.6" laptop på bagsiden. Stort hovedrum til dine ting, frontlomme med lynlås til tilbehør samt RFID beskyttede lommer, trolley strop. PVC fri.

Produktinformation

SKU P762.581
Leverandør varenummer P762.581
Produkt Enhed Stk.
Kategori Swiss Peak - Tasker & Rejse
Maks trykstørrelse 150 x 150 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0