Webshop – Logoportalen
Sidebar billede

Logoportalen

Her samler du alt jeres branding i en portal. Det gør det nemt for dig som indkøber at komme i gang med logoportalen. Logoportalen designes ud fra din virksomheds stil og farver - vi tilpasser den jeres ønsker og gør den personlig. Med Logoportalen kan du nemt og hurtigt få overblik over jeres merchandise indkøb - og vi kommer løbende med ny inspiration og produkter til jer i shoppen. Logoportalen kan benyttes på tværs af lande og organisationer, så dine kolleger i udlandet også kan gøre brug af shoppen.

Vi designer jeres egen webshop-løsning.
Hos Coredesign får du kvalitet i valg af beklædning og rådgivning. En shop med gaver fyldt med beklædning, som dine ansatte kan vælge – det er blevet mere og mere populært.

En shopløsning, hvor du som ansat kan vælge tøj med jeres firmas logo og branding.
Det er en super god gaveløsning, som køres digitalt, så du skal ikke tænke på logistikken og distributionen – hele processen køres fra Coredesign.

Hvad er logoportalen?
Logoportalen fra Coredesign er til dig, der ønsker at have et samlet overblik over alle logoprodukter, som I bestiller i jeres firma. Denne logoportal er speciel god til virksomheder, hvor der er en del genbestillinger, og hvor de forskellige ledere kan logge ind og bestille direkte i logoportal uden at skulle bruge tid på at indhente tilbud og godkende korrekturer. Logoportalen er med korte ord en portal, som gør det nemt for dig som indkøber at samle alle tidligere bestillinger, så du nemt kan bestille dem igen uden at bruge for meget tid.

Dine fordele ved Logoportalen:
– Du godkender kun korrektur/layout én gang
– Du får hurtigt og let et visuelt overblik over jeres produktsortiment
– Historik gemmes, så du kan altid se dine tidligere bestillinger

Hvordan kommer du i gang med logoportalen?

Vi programmerer logoportalen helt unikt til dine ønsker og behov. Det vil sige, at vi sammen med dig vælger, hvordan logoportalen skal se ud – hvilken farve baggrunden skal have, og hvordan du ønsker, at produkterne skal være sat op. Vi aftaler, hvem der skal have adgang til logoportalen af dine medarbejdere, og så er du godt i gang med at bruge logoportalen.

Test logoportalen her:

Link: logoportal-coredesign.dk
Kontakt os for login på 6261 8282 eller [email protected]

 

 

 

Vi samler på glade kunder!

All search results