0

Julegavesokken

Coredesign, som er teamet bag Julegavesokken, har med afsæt i en fortolkning af FN’s 17 verdensmål valgt at arbejde efter et værdisæt, som understøtter høj etik og faglighed – samt ansvarlighed og bæredygtighed. Julegavesokken - vores ONLINE valg-gave-shop - er derfor med særligt fokus på bæredygtige firmajulegaver – og hvor der er i udvælgelsesprocessen af julegaverne er sat ekstra ind for at sikre, at så mange danske designere og producenter kommer med i sortimentet som muligt. De bæredygtige julegaver udgør mere end 33% af sortimentet. Julegavesokken byder altså på et hav af danske brands fra danske designere og producenter – særligt med fokus på bæredygtighed og kvalitet i gaverne, såvel som din oplevelse ved at handle firmajulegaver med Coredesign.

Bestil en valg-gave-shop

Hvorfor give en gave? 

Det at vælge og stå for indkøb af julegaver er en betroet og gradvist mere kompliceret opgave end tidligere. Med indtoget af de populære “valg-gave shops” er processen blevet mere kompleks, og kræver mere koordination.

Undersøgelser viser at tilfredsheden i virksomheder, hvor denne type julegave vælges er højere end i virksomheder, hvor arbejdsgiveren har valgt samme gave til alle medarbejdere.

Vi ønsker jo inderst inde alle vores FRIHED…….. frihed til at vælge, så konceptet er jo super passende til vores samfundsudvikling.
Koncepter som Julegavesokken.dk er særdeles populær i markedet – det er blevet et faktum.

Hvorfor vælge Coredesign?

Med over 30 års erfaring med firmajulegaver, ved vi hvad der skal til. Vi har fyldt julegavesokken med alle de kendte mærker og brands, men vi har også nye up coming designere. Alle gaverne har vi valgt nøje ud fra vores viden om hvilke gaver der vil gøre dine medarbejdere glade.

Særligt administrations login

Du får din helt egen overvågnings-adgang, et administrations-modul således du som kontaktperson, kan følge med i processen imens gaveshoppen er åben. Det skaber tryghed for dig fordi du selv har overblikket og kan følge med. Shopperioden som typisk er 1 til 2 uger, den kan du selv være med til at vælge, blot kontakt os og så afstemmer vi, hvornår vi skal åbne netop DIN virksomheds-gaveshop.

PSSSST….

Ønsker du en personlig special-shop indeholdende andre produkter og antal end vist her – så hjælper vi naturligvis også din virksomhed med det.
Gaverne hos Coredesign er nøje udvalgte med fokus på CSR og bæredygtighed. Når du vælger Julegavesokken vil du være garanteret, at gaverne er med fokus på miljømæssigt ansvar.

 

0