Valg-gave-shop – Julegavesokken
Sidebar billede

Julegavesokken

Julegavesokken – vores ONLINE valg-gave-shop – er med særligt fokus på bæredygtige firmajulegaver. Her er der i udvælgelsesprocessen af julegaverne sat ekstra ind for at sikre, at så mange danske designere og producenter kommer med i sortimentet som muligt. Og mange af dem har særligt fokus på bæredygtighed og kvalitet, hvorfor de bæredygtige julegaver udgør mere end 33% af sortimentet. Og så har vi i Coredesign særligt fokus på din oplevelse ved at handle firmajulegaver hos os.

Bestil en valg-gave-shop

Hvorfor give en julegave? 

Det at vælge og stå for indkøb af julegaver er en betroet og gradvist mere kompliceret opgave end tidligere. Med indtoget af de populære “valg-gave shops” er processen blevet mere kompleks og kræver mere koordination.

Undersøgelser viser, at tilfredsheden i virksomheder, hvor denne type julegave vælges, er højere end i virksomheder, hvor arbejdsgiveren har valgt samme gave til alle medarbejdere.

Vi ønsker jo inderst inde alle FRIHED… frihed til at vælge, så konceptet er jo super passende til vores samfundsudvikling.
Koncepter som Julegavesokken.dk er særdeles populære på markedet – det er et faktum.

Hvorfor vælge Coredesign?

Med over 30 års erfaring med firmajulegaver, ved vi, hvad der skal til. Vi har fyldt julegavesokken med alle de kendte mærker og brands, men vi har også nye up-coming designere. Alle gaverne har vi valgt nøje ud fra vores viden om, hvilke gaver der vil gøre dine medarbejdere glade.

Og så er vi de første på markedet med denne type ”valg-gave shop” og har derfor lavet alle fejl, der kan laves. Det betyder også, at vi er blevet klogere og ved, hvordan vi skal undgå de her fejl, således I får jeres julegaver til tiden – og ikke først til sommer.

Særligt administrations login

Du får din helt egen overvågnings-adgang, et administrations-modul, således du som kontaktperson kan følge med i processen, imens gaveshoppen er åben. Det skaber tryghed for dig, fordi du selv har overblikket og kan følge med. Shoppe-perioden, som typisk er 1 til 2 uger, den kan du selv være med til at vælge. Du skal blot kontakte os, og så afstemmer vi, hvornår vi skal åbne netop DIN virksomheds-gaveshop.

Vil du inspireres?

Så se vores nye julekatalog lige her:

PSSSST…

Ønsker du en personlig special-shop indeholdende andre produkter og antal end vist her – så hjælper vi naturligvis også din virksomhed med det.
Gaverne hos Coredesign er nøje udvalgte med fokus på CSR og bæredygtighed. Når du vælger Julegavesokken, vil du være garanteret, at gaverne er med fokus på miljømæssigt ansvar.

Sidebar billedeSidebar billedeSidebar billede

Vi samler på glade kunder!

All search results