DanskEnglish
0
Chokolade

Chokolade

Velkommen til vores univers af chokolade. Hos Coredesign kan du finde lækker chokolade med logo til din virksomhed. Et stykke chokolade med jeres eget logo, kan bruges til mange forskellige begivenheder, og er en fantastisk måde at styrke jeres branding på. Måske du ønsker at sende en delikat gave til en kunde? Eller måske du ønsker små stykker chokolade til et vigtigt møde? Uanset hvad du ønsker at bruge jeres chokolade med logo til, så kan du finde hvad du søger på vores hjemmeside. Lad dig inspirere af vores udvalg af chokolade, og køb din firmachokolade til en konkurrencedygtig pris. Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe og guide dig igennem hele processen.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser alle 7 resultater

Chokolade med eget tryk
Chokolade med eget tryk er et oplagt valg for din virksomhed, når du ønsker at skabe en ekstra god oplevelse overfor kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere. Core design dk har alt til vigtige møder, konferencer, messer, som gave eller til firmaarrangementer. Chokolade skaber glæde, og er med til at skabe en positiv oplevelse omkring dit brand, hvilket hjælper din virksomhed med at forblive top-of-mind hos vigtige kunder og samarbejdspartnere.

Coredesign er ISO-certificeret efter de internationale standarder indenfor hhv. kvalitet og miljø. Det er noget som vi sætter en stor ære i, og noget som vi har fokuseret på igennem mange år. Når du køber din chokolade hos os, kan du derfor altid være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, hvor der har været styr på leverandørstyring, miljø og product compliance.

Ofte er chokolade vejen frem til dansernes hjerter, og kan derfor med fordel benyttes som gaver med logo. Hertil kan du overveje at give et flot krus med logo, som kan bruges til kaffen med chokolade med logo. Firmagaver er en god måde at vise taknemmelighed, og vi har på core design et stort udvalg af diverse gaver til firma, heriblandt kopper med tryk fra kendte mærker som Royal Copenhagen – eller en anden boldgade som tøj med logo, hvor du har mulighed for at give din kollegaer eller kunder lækre jakker med tryk, som kan bruges til flere formål. Om det er slik med logo eller anden reklameprodukter, så får du en medarbejder, der føler sig værdsat i firmaet for sit hårde arbejde. Har du et ønske om at give en påskegave til ansatte  eller er du på jagt efter årets julegaver til ansatte, så hjælper vi gerne her hos Coredesign med at sammensætte en gavekurv af lækre specielle delikatesse, hvor du kan ønske om produkterne skal være økologiske, med- eller uden alkohol og mere meget.

Ønsker du hjælp til købe af firma chokolade?
Hos Coredesign hjælper vi danske og internationale virksomheder med at blive husket, og er din totalleverandør indenfor branding og gaver til din organisation. Vi hjælper og guider dig derfor igennem hele processen, når du ønsker at investere i chokolade med jeres eget logo på. Vi kan hjælpe med alt fra valg af chokolade, design af emballage og med idéer til hvordan i kan bruge chokoladen til branding. Udover vores chokolade med logo kan du på vores webshop ligeledes finde bolsjer med logo, vingummier med logo og karameller med logo og meget mere.  Vi har specialiseret os inden for 3 områder: firmatøj med logo, firmagaver logo samt reklameartikler med logo, så skriv gerne til salg@coredesign,dk, og så sidder vores eksperter klar til at guide dig med dine næste markedsføringsprodukter.

All search results