DanskEnglish
0
Miljøvenlige Julegaver

Miljøvenlige Julegaver

Velkommen til vores univers af miljøvenlige firmajulegaver. Er du som indkøber på udkig efter miljøvenlige julegaver til dit team eller firmakunder? Coredesign står i år klar med løsninger til dig, der har et ønske om at gøre en forskel ved at købe miljøvenlige firmajulegaver, som kan genbruges eller er økologiske - se eksempelvis vores populære økologiske trøfler pakket i økologisk bomuldspose eller vores lækre morgenkåber fra Georg Jensen i 100% økologisk bomuld. Udforsk vores sortiment af kvalitetsvarer fra danske leverandører, og tag fat i os, hvis vi skal hjælpe med jeres firmajulegaver for 2022.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 96 resultater

Miljøvenlige firmagaver til nøglekunder, personale eller samarbejdspartnere?
Hvis du er på udkig efter miljøvenlige firmagaver til specielle lejligheder, så har Coredesign højst sandsynlig, hvad du leder efter. Vi har et stort udvalg af firmagaver, som kan bruges til runde fødselsdage, bryllupper, pension, fødsel/barsel, jul eller andre anledninger og højtider. Glæd dine ansatte, kunder og tætte samarbejdspartnere med ikke blot en normal firmagave, men en miljøvenlig firmagave, så du kan have god samvittighed, når gaven gives. Tydeliggør, hvor gaven kommer fra, ved at sætte dit firmalogo på gaven, så dit logo kommer frem i gadebilledet og i private hjem – til frit skue for nye potentielle kunder. Vi har nøje håndplukket udvalgte produkter, som vi anbefaler dig, der gerne vil sigte på en mere grøn markedsføring og branding af virksomhed. I sortimentet finder du alt fra økologiske plaider fra Elvang, der er GOTS-certificeret såvel som mærket med OEKO-TEX. Dertil finder man i vores sortiment AWARE-tasker med fokus på genanvendte materialer såsom polyester, samtidigt med at der er sparet på vand i produktionen. Vi har et hav af firmagaver, der er mindre belastende for miljøet, og som kan være et godt alternativ til de traditionelle gaver – og i lige så god kvalitet. Lad grønne reklamegaver med dit logo repræsentere dig på messer, til konferencer samt til andre events og begivenheder. Det giver desuden god anledning til at fortælle modtageren af gaven om værdierne i din virksomhed, og jeres tanker om klimaforandringerne.

Skal du bruge den grønne firmagave til en bestemt højtid, såsom påske eller jul, så kontakt os gerne for vejledning – eller hvis du leder efter et konkret produkt, som du har i tankerne, så skal vi se, om vi kan skaffe det, som du ønsker til lige netop dine ansatte eller kunder.

Miljøvenlige firmagaver er en investering i fremtiden
En firmagave med logo lavet i genbrugsmaterialer vil blive værdsat lige så højt, som et produkt produceret på nye materialer. Som indkøber eller arbejdsgiver har du mulighed for at gøre en forskel, og have indflydelse på, hvilken jord, vi efterlader til vores efterkommere. Specielt virksomhederne i Danmark, står for en stor del af den samlede CO2-udledningen. Lad os sammen tage ansvar, og udforsk derfor gerne vores sortiment af miljøvenlige firmagaver, som er produceret, så de er mest mulige bæredygtige. Vi gør en dyd ud af, at finde miljøvenlige alternativer, og tilbyder således også en bred vifte af bæredygtige reklameartikler såvel som firmatøj. Her behøver du ikke at gå på kompromis med kvalitet, men kan finde ro i, at vores udvalgte produkter på vores website er af kvalitet og i de flotteste design.

Miljøvenlige firmagaver sender et signal til modtageren om at din virksomhed prøver at gøre en forskel, samtidigt med at medarbejdere fortsat får et tak for deres store indsats – og kunder samt samarbejdspartnere får et tak for det tætte samarbejdet i løbet af året. Gør det til en af jeres nye mærkesager, hvis ikke det allerede er; at passe bedre på miljøet ved køb af firmajulegaver samt merchandise med logo. Coredesign hjælper gerne dig med at gøre din virksomhedsprofil grønnere og mere bæredygtig.

Miljøvenlige firmagaver til den søde tand
Blandt vores store sortiment finder du danskproduceret slik, som udover at være produceret i Danmark, også er økologisk. Danskerne elsker chokolade og slik, og derfor indeholder vores bæredygtige firmagaver selvfølgelig også lidt til den søde tand. Heriblandt finder man lækre, økologiske kvalitets trøfler i økologisk bomuldspose, hvor du kan få dit logotryk sat på. Dertil tilbyder vi desuden økologisk luksus chokolade og økologisk chokoladeplader fra kendte mærker, som Summerbird.

Hvad er reglerne for personalegoder?
En medarbejder kan få skattefri gaver fra en eller flere arbejdsgiver:

  • Fysiske gaver og andre mindre personalegoder til en samlet værdi af op til 1.200 kr. i 2022 (1.200 kr. i 2021).

Husk at der er særregler for firmajulegaver, som du kan læse mere om på “Gaver og julegaver” på Skat.dk.

Coredesign tilbyder professionel rådgivning
Vores eksperter hos coredesign glæder sig til at vejlede dig. Få her på siden et overblik over vores bæredygtige firmagaver, og kontakt os gerne på salg@coredesign.dk eller på +45 62 61 82 82, hvis du skulle have spørgsmål om specifikke produkter. Hos Coredesign går vi ind for gennemsigtighed, hvilket specielt gælder, når det kommer til vores produkter – og bæredygtige firmagaver. Lad vores eksperter hos Coredesign hjælpe dig med at gøre jeres profil grøn med omtanke for klimaet og miljøet.

All search results