0
Dokumentmapper

Dokumentmapper

Velkommen til vores univers af dokumentmapper. Er du på jagt efter en dokumentmappe, der har dig i tykt og tyndt? En makker, som du kan have med til events, foredrag og konferencer? En projektmappe, som du kan samle alle vigtige dokumenter i, og som samtidigt både er praktisk, og har et professionelt udtryk, da mappen kan få logotryk lige her hos os. Coredesign har et hav af designs, der passer lige nøjagtigt til din virksomhed og jeres logo samt budskab.

Kuglepen ikonGave ikonT-shirt ikon

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser alle 17 resultater

Dokument mapper – stort sortiment her hos Coredesign
Coredesign har et stort og uendeligt sortiment af diverse reklameartikler – heriblandt dokument mapper, hvor du kan få dit logotryk eller budskab. Tag projektmappen med til events, konferencer eller andre foredrag, så du kan brande din virksomhed på farten. Brug mappen internt i firmaet til medarbejderne, så de har muligheden for at samle vigtige dokumenter til kundemøder eller til at opbevare notater, skriveredskaber og visitkort. Du kan desuden bruge dokument mapperne, som salgsmateriale til kunder på konferencer, så du kan sprede dit budskab – samtidigt med at kunden får en brugbar kontorartikel. Derfor er reklameartiklen til gavn for din virksomhed, da det brander dit logo i gadebilledet, og i kundernes hjem samt på kontoret, de arbejder i hverdagen – og vil derfor på sigt være en god investering. Her får flere personer kendskab til dit firma, når dokument mappen kommer med på ærinder. Imponér dit personale eller kunder med en smart dokument mappe, som de kan bruge fremover – og så undgår de rod på deres skrivebord i hverdagene, som samtidigt vil skabe ro og give overblik – og bedre arbejdsrammer. Coredesign har dokument mapper i alle størrelser, så leder du efter en a4 dokumentmappe, en a5 eller en a6, så kan vi bestille den hjem til dig – mulighederne er uendelige.

Dokument mapper er super praktiske i hverdagen, så gå endelig på opdagelse i vores sortiment af klassiske projektmapper eller udforsk vores udvalg af mapper med smarte funktioner – såsom trådløs oplader, holder til kuglepen, notesbøger og indbyggede powerbanks. Har vi ikke, hvad du leder efter, så kontakt os gerne – så gør vi vores, for at møde dine ønsker.

Konference mappe med logo – hold orden på tingene
Coredesign har mange års erfaring med logotryk på reklameartikler. Vi anbefaler, at du får jeres logotryk på dokumentmappen, så det eksponeres for eventuelle nye kunder. Det sender et signal om, at I har styr på tingene og har tænkt over det budskab, som I vil sende til omverdenen. Kombinér det med farven på mappen, og udvælg, hvordan designet på mappen spiller sammen med jeres identitet i firmaet. Personaliserede dokument mapper promoverer dit firma i gadebilledet, samt når du besøger andre firmaer, eller er på firmarejser udenlands og indlands. Reklameartikler danner rammerne for virksomhedens identitet udadtil – i forhold til farve, logo, materiale samt dét budskab, der skal danne rammerne for det I netop står for.

Hav klimaet i tankerne ved køb af dine kontorartikler
Coredesign gør en dyd ud af at anbefale vores kunder bæredygtige produkter. Vi har et udvalg af mapper, der er fremstilles af genbrugsmaterialer, FSC-certificeret papir samt bæredygtige træsorter – man kan eksempelvis få dokumentmapper, der er fremstillet af landbrugsaffald, og som samtidigt passer på dine vigtige dokumenter.

Coredesign har været ISO-certificeret inden for miljø (ISO 14001) og kvalitet (9001) siden 2021. Derfor kan vi dokumentere, at alt er i orden med det produkt, som du køber hos os, så du kan føle dig tryg. Her bliver både danske regler og regler i EU overholdt, og vi vejleder dig oftest til at vælge et miljøvenligt produkt, som desuden kan være med til at brande din virksomhed. Vælg et miljøvenligt alternativ, der skal repræsentere din virksomhed.

Vi har et hav af bæredygtige kontorartikler, så se blandt andet vores udvalg af vores populære kuglepenne lavet af genbrugspapir, eller vores bionedbrydelig cover til IPhone, der er en anderledes reklameartikel, der kan gives til kunder og ansatte – samt vores notesbøger lavet på træ-frit papir.

Professionel rådgivning til bestilling af dokument mappe
Ønsker du rådgivning om farvevalg, leveringstid eller noget tredje, eller har spørgsmål til vores produkter, så sidder vores eksperter klar på salg@coredesign.dk samt på telefon +45 6261 8282. Vi hjælper dig til at vælge den helt rigtige dokument mappe, og kan guide dig til valg af model, farve og materiale. Vi er leveringsdygtige inden for projektmapper, og har hjulpet mange kunder gennem tiden – se deres anmeldelser af os på Trustpilot. Kontakt os allerede i dag, så vi kan finde den bedste løsning for dig og din virksomhed.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

Trustpilot ikon

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results