0
Veste

Veste

Velkommen til vores univers af veste. Bodywarmere eller veste er meget populære ved indkøb af firmagaver til medarbejdere i virksomheder. Du kan få en flot brodering med jeres firmas visuelle identitet på en vatteret vest. Veste i mange kvaliteter og mange prisklasser. Forskellige veste eller bodyvarmere i vinterudgave eller tynd, som kan anvendes hele året - eller i lækker fleece. Vi har nogle bestsellere blandt vores veste, og det er den vatterede udgave, som er forholdsvis tynd, men også tilpas kraftig. Den kan anvendes til at varme kroppen om vinteren, og er let samt funktionel.

Kuglepen ikonGave ikonT-shirt ikon

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 57 resultater

Stort udvalg af veste med logo hos Coredesign
Er du på udkig efter en reklameartikel, som dine medarbejdere vil få brugt igen og igen, og som har en høj reklameværdi og er en effektiv brandambassadør for din virksomhed? I denne kategori har vi samlet en masse lækre veste, som du med fordel kan give til dit personale. Veste med logo kan bruges dagligt, og er yderst effektive i det danske vejr, som man aldrig ved, hvad byder på. Her hos Coredesign finder du alt hvad hjertet begærer; om det er veste til mænd eller kvinder? En unisexmodel, som gør det let og nemt, at bestille til en større gruppe? Eller et stort udvalg af størrelser, så du kan bestille alle veste samlet? Dertil tilbyder vi desuden alt fra fleece-veste, vatteret veste og softshell-veste, som gør det muligt for dig, at tilpasse modellen af vesten til lige netop dét arrangement eller de kollegaer, som vestene skal bruges- og gives til.

Coredesign tilbyder det hele, og vejleder dig gerne fra A-Z i processen, så du kan føle dig tryg og sikker hele vejen igennem. Klæd dine medarbejdere på, når de skal ud i andre virksomheder – det virker både professionelt og velovervejet. Vælg desuden en vest, der har høj komfort, bevægelsesfrihed samt et flot udtryk, så dine medarbejdere på kontoret vil gå med den i privaten og fritiden. Det gør dit firmalogo synligt på farten, og er med til at øge antallet af personer, der får øjnene op for netop dit firma. Et logo på vesten gør den unik, så den passer nøjagtigt til jeres personlighed i firmaet.

Populær profilbeklædning blandt virksomheder
Hos Coredesign undrer det os ikke, at veste sælger utroligt godt. De er i høj grad praktiske i det skiftende danske vejr, og derfor tilbyder vi også modeller til al slags vejr, om de skal være lette eller varme. De er nemme at tage udover sit tøj, hvis man skal en tur udenfor – og til dem, der ofte har det varmt, både indenfor som udenfor, så er det den perfekte løsning, da vestene ofte er åndbare. Køb en vest med logo til dit personale, enten som firmagave eller julegave, der er mange måder at sige tak på, og en vest med logo er en god måde at vise taknemmelighed for en god indsats.

Desuden tilbyder vi refleksveste med tryk, så du kan gøre dit personale og kunder trygge i trafikken, når mørket falder på i de tidlige morgentimer eller sene aftentimer. Udover at være praktiske i trafikken, så gør du dit logo synligt i omgivelserne; enten med jeres firmalogo eller et stærkt budskab, som I gerne vil sprede i gaderne – begge dele er en perfekt både, at brande jeres virksomheder og værdier. Lad de ansatte være et omvandrende visitkort, så du øger firmaets genkendelighed.

Et grønnere alternativ til din virksomhed
Er du omstillingsklar, og søger miljøvenlige alternativer til din virksomhed, når det kommer til køb af reklameartikler, firmatøj og firmagaver, så har Coredesign garanteret, hvad du leder efter. Vi er certificeret inden for ISO-14001 Miljø, og kan derfor hjælpe dig på denne rejse. I alle vores kategorier tilbyder vi et miljøvenligt alternativ, og vores veste med logo er specielt ikke en undtagelse. I vores sortiment har vi blandt andet vores populære Unify Vest, der er fremstillet af blødt, elastisk og funktionelt genanvendt polyester. Vesten er af god kvalitet, og er en yderst behagelig vest, hvor pasformen er designet ergonomisk og derfor med en elastisk pasform, hvor der er plads til bevægelse i hverdagen. Vesten findes både i en herremodel og damemodel, som gør det nemt for dig, som indkøber.

På vores website har vi dediceret en kategori til miljøvenlig branding, som du finder i toppen af vores hjemmeside. Heriblandt kan du finde en kategori med miljøvenligt firmatøj, som du kan købe til næste DHL-løb, eller når I skal på tur med firmaet, og gerne vil have noget at samle sig om.

Professionel konsultation hos eksperter
Kontakt os gerne for mere rådgivning og viden omkring valg af veste til jeres ansatte. Du kan få mange forskellige kvaliteter, former og farver. Vi hjælper dig med at tage den rigtige beslutning til valg af profilbeklædning. Uanset om du ønsker en vest med logo, slogan eller et budskab, så kan vi hjælpe med alle tre dele her hos Coredesign. Vi kan kontaktes på salg@coredesign.dk eller på tlf. 6261 8282, og ser meget frem til at høre fra dig.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

Trustpilot ikon

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results