DanskEnglish
0
Reklameartikler

Reklameartikler

Reklameartikler er en vigtig del af en virksomheds marketing. De hjælper os med at huske dig og din virksomhed i en verden, hvor vi bliver proppet med indtryk hver dag. Her på denne side finder du over 2000 forskellige forslag til reklameartikler. Vi har særligt fokus på bæredygtige og genbrugelig produkter - merchandise i forskellige kategorier. En god brandinggave er en, som kunder og ansatte bruger igen og igen. I vores rådgivning og udvalg af produkter sikrer du dig, at du som indkøber og virksomhed kun får de bedste og mest genbrugsbare produkter.

Filtrer efter pris

Kategorier

Vis produkter

Viser 1–20 af 5766 resultater

Sagen er den at hver dag modtager vi i gennemsnit tusindvis af beskeder gennem forskellige mediekanaler. For at kunne vælge, hvad der er interessant så frasorterer hjernen ca. 95% af støjen (videnskabelig undersøgelse). Hvis du i stedet placerer dit varemærke på produkter, og du vælger at dukke op i helt forskellige sammenhænge- i fritiden, en iskold morgen, til mødet, messen eller under kaffepausen osv. – så får du en meget anderledes værdiskabende effekt.
Du styrker jeres branding og dermed varemærket fordi vi opfanger og husker disse reklameprodukter som ovenikøbet vil vokse og blive en positiv del af folks hverdag.

Effektivt:
Effekten med produkt-markedsføring er stor, også fordi produkterne har en lang levetid og de påvirker mange sanser hos folk. Vi kan se, føle, lugte og røre. Ved løbende at placere varemærkeprodukter ud til omverdenen på reklameartikler eller firmatøj vil det blive lettere for dit varemærke/logo at forblive husket og positivt genkendt.

Populært:
6 ud af 10 personer anvender profilprodukter. Genbrugeligheden og levetiden er lang fordi flere og flere der modtager et markedsføringsprodukt vælger at gemme produktet og rent faktisk bruge produktet i hverdagen – læs her hvordan vi tager ansvar for, at genbruge og CSR.

Der findes massevis af smarte markedsføringsprodukter – og endnu flere muligheder end dem du lige ser eller tænker på. Hos Coredesign vil vi gerne inspirere dig og udvikle nye ideer sammen med dig.

Brandingprodukter
Skab værdi for dine kunder og ansatte ved at forære dem brugbare reklameartikler, kundegaver som lækre chokoladegaver eller firmagaver til de ansatte. Coredesign er eksperter i branding og hjælper dig sikkert i mål med kvalitetsprodukter.

Kontakt os endelig vi står klar til at hjælpe – 6161 8282 eller salg@coredesign.dk

All search results