Log ind
DanskEnglish
0
Hardcover Notesbøger

Hardcover Notesbøger

Velkommen til vores univers af notesbøger. Notesbøger med hardcover kan fås med logo, så dit firma eksponeres. De kan først og fremmest være en god gave til både kunder og medarbejdere. Ydermere kan en notesbog have en høj reklameværdi, hvis dine kunder og medarbejdere tager den med sig rundt. Det kan være til kurser, workshops, foredrag eller kundebesøg. Vi har her hos Coredesign et stort udvalg af flotte notesbøger, og vi har helt sikkert også en, som passer til det signal, I gerne vil sende.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 115 resultater

Notes bøger med hardcover – Coredesign har et hav af muligheder
Flotte notesbøger har Coredesign i den grad. Vi udvælger de notesbøger, som vi ser har interesse hos kunderne. Har du et specielt ønske til en notesbog? Intet problem, så undersøger vi sagen. Notesbogen er en meget populær firmagave samt reklameartikel, da det siges man lærer bedst ved at skrive ned i hånden. Dette er vi endnu ikke gået væk fra i en digitaliseret verden. Notesbøgerne kan bruges både internt blandt personale, så sælgeren kan skrive vigtige pointer og aftaler ned fra kundemødet, eller til kunderne på messer eller til andre events. Bøgerne er holdbare, og bliver arkiveret med sine vigtige notater. Coredesign har et stort sortiment af notesbøger i forskellig kvalitet, og vi har mange års erfaring, hvis du skulle være i tvivl om, hvilken du skal vælge.

Der er undersøgelser der viser, at hjernen husker bedre, når det skrives ned i hånden. Nu til dags går det hurtigt på tasterne, når der bliver tastet ting ind på computeren, men hvor meget sidder egentligt fast? En undersøgelse fra Japan viser, at hjerneaktiviteten er særdeles større hos dem, der skriver i hånden end dem, der skriver på computer eller tablet (læs mere i artiklen her på DR1: “Frem med papir og blyant: Hjernen husker bedre, hvis du tager noter i hånden”)  – meget interessant, synes vi hos Coredesign. Derfor har vi hver en notesbog ved hånden på kontoret, til alt den vigtige viden, som vi får i løbet af en arbejdsdag – og vi kan ANBEFALE det ! Det er både en nem måde at planlægge, notere relevant viden og huske bedre i fremtiden, når du skal bruge de gode notater.

Notesbog i A4, A5, med- eller uden spiral?
Vores store sortiment af notesbøger kan ofte gøre det svært at vælge, hvis man ikke ved, hvilken notesbog man er ude efter. Der er mange overvejelser man skal gøre sig, ved valg af notesbog, såsom:

  • Hvor mange sider skal notesbogen have?
  • Skal den være med- eller uden linjer?
  • Ønsker du en notesbog med- eller uden spiralryg?
  • Hvilken størrelse er mest fornuftig til netop dét, som din notesbog skal bruges til? Vi har alle størrelser, f.eks. en notesbog i A4 eller en A5 notesbog, som er nem at have med på farten, og ikke fylder det store i tasken.
  • Skal notesbogen have et omslag i pap, kork, læder eller PU? Udforsk desuden vores softcover notesbøger.
  • Skal notesbogen være med linjer, prikker eller blanke sider? Linjer er det mest traditionelle, da man nemt kan holde overblik over sine notater. Skal notesbogen derimod benyttes til at tegne modeller, brainstorms el. lignende, så anbefaler vi at tage notesbogen med prikker eller blanke sider, så man kan udfolde sin kreative side.

Alt dette er med til at skabe lige netop dét udtryk, som du vil have til din notesbog. Ved du hvad notesbogen skal bruges til – eller er i tvivl? Så guider vores eksperter gerne dig til, hvad vi vil anbefale at du vælger.

Design din næste notesbog med dit budskab
Vælg lige netop dét budskab, som du vil have trykt på din næste notesbog med logo. Vælg farven på logoet, og lad os hjælpe dig med at placere det på omslaget. Tænk over farven på omslaget, når du vælger modellen, så dit logo står mest muligt frem, og bliver set, når det er med på farten eller med personalet på tur ud af huset. Reklameartikler der bliver brugt, er de bedste af slagsen, og det kan vi næsten garantere dig for, at en notesbog med logo gør.

Professionel rådgivning til bestilling af din næste notes bog
Priserne varierer alt efter materiale, kvalitet og lignende, så tøv ikke og kontakt os hellere end gerne, hvis vi skal sende dig et tilbud på nogle lækre notes bøger. Vores eksperter har mange års erfaring, og sidder klar alle ugens hverdage på nær helligdag. Kontakt os her på chatten, eller send os en mail på salg@coredesign.dk, så kan vi guide og vejlede dig bedst muligt. Udforsk vores store sortiment af kontorartikler, og lad dig inspirere af vores øvrige reklameartikler såsom en flot miljøvenlig blyant, mens vi besvarer dit spørgsmål. Coredesign ser frem til at samarbejde med dig.

All search results