DanskEnglish
0
0

Firmatøj

Firmatøj, profilbeklædning og arbejdstøj. Branding gennem brug af firmatøj er en god måde at signalere til ansatte og kunder, at du tror på dit brand, og du er loyal. På messer, til møder, på kundeevents eller på caféen og i restauranten kan det betale sig at vise kunderne, hvem vi er gennem brug af firmabeklædning.

Vis produkter

Viser 1–20 af 1698 resultater

Profiler din virksomhed

T-shirt med tryk på brystet eller på ryggen, det viser hvem du er, og tøj med logo er bare en fantastisk måde at markedsføre og brande ens virksomhed på. Jakkerskjorter og trøjer med firmalogo bliver mere og mere anvendt. Vi sælger meget firmatøj til virksomheder som bruger tøjet som en sommergave eller en medarbejdergave til de ansatte. En god gave at give beklædning til de ansatte fordi det betyder du kommitter dig, du er “firmaets mand”.

 

Professionelt firmatøj

Poloshirt er også et kæmpe hit, du er måske ikke til skjorter som skal stryges, den mere businessagtige som elsker skjorter og ikke går med andet. Nej du er mere den afslappede ingeniør eller teknikker som har det bedst med en polo. En polo med logo på bryst eller krave præcist som på en skjorte bare i et mere afslappet look. Om du vælger firmaskjorter, firmapolo, firmajakker eller firma T-shirts, ja så er det same same.. Du udviser loyalitet omkring din virksomhed, og du er med til både internt og eksternt at markedsføre din virksomhed, som du er stolt af at være ansat i. Brodering eller tryk hvad skal jeg vælge ? Ja vi anbefaler at brodering skal du vælge på kraven af en skjorte og på en jakke. Og på poloshirt og på T-shirt er det super fint med et kvalitets-tryk.

 

Kig forbi vores spændende showroom på Islands Brygge

Det er et krævende job at være indkøber. Du skal have styr på mange detaljer i processen, vigtigst af alt skal du kende til din virksomheds ønske og krav om stil, kvalitet, farver og udtryk som i ønsker at udsende til jeres omverden. Coredesign har valgt at have et showroom du kan komme og besøge, hvor du kan se, føle og mærke de produkter du skal indkøbe. Det kan være gimmick gaver, kundegaver, profilbeklædning som du står og skal indkøbe, og her anbefaler vi at du kigger forbi Islands Brygge hvor vores showroom står klar til dig. Du vil kunne føle dig mere tryg når du først har set produkterne du skal indkøbe, og vi lige sammen kan vende processen og tidsplanen. Kig forbi i vores showroom på Islands Brygge og få en masse inspiration til dine markedsføringstiltag og øvrige opgaver som du står for.

 

Igen mere skøn viden til dig og din virksomhed..…årets mode og trend indenfor profilbeklædning. Igen i år var Coredesign-teamet på trend-messe, denne gang med hoved fokus på årets profilbeklædning.

 

Bæredygtighed

Bæredygtighed og socialt ansvar: T-shirts, som er fremstillet af BCI bomuld samt recycled. Tasker, hvor materialer er 100% BIO nedbrydelige. Ekstra ansvars-bonus når du handler med Coredesign, er at du er med til at støtte Børne Cancer Fonden når du køber profiltøj og tekstil.

 

Special design hitter

Nu kan du få leveringer på udvalgte tekstiler på kun 5-6 uger med jeres helt eget design. Halse disser i eget firmadesign, huer med firmalogo og halstørklæder i eget firmadesign. Masser af gode muligheder for at spare en masse tid og penge ved østenproduktion.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer