DanskEnglish
0
Firmatøj

Firmatøj

Velkommen til et stort udvalg af firmatøj, profilbeklædning, arbejdstøj. På denne side finder du et univers af smarte styles, hvor du kan bruge dit logo til branding af din virksomhed gennem brug af firmatøj. Firmatøj med logo er en god måde at signalere til ansatte og kunder, at du tror på dit brand, din virksomhed og at du er loyal. Brug profilbeklædning med tryk til messer, møder, kundeevents eller på café og i restaurant - det vil altid være en god investering for din virksomhed, at vise kunderne hvem vi er gennem brug af firmabeklædning.

Filtrer efter pris

Kategorier

Vis produkter

Viser 1–20 af 2260 resultater

Profilbeklædning til din virksomhed

Hos Coredesign specialiserer vi os bl.a. i T-shirt med tryk – tryk du kan få enten bryst, mave, arme eller ryggen. Tryk der viser hvem du er og som der styrke din branding værdi hos både kunder og medarbejdere.

Jakkerskjorter og trøjer med firmalogo bliver mere og mere anvendt. Vi sælger meget firmatøj til virksomheder som bruger tøjet som sommergave og medarbejdergave til ansatte. Som arbejdsgiver eller indkøber er det en god ide, at give firmatøj med logo i gave fordi det giver en vis commitment til virksomheden – det skaber stolthed.

Professionelt firmatøj

Poloshirt er et kæmpe hit – poloshirts er et populær alternativ til den traditionelle skjorte. Vi ser en trend i, at flere vælger den mere casual business beklædning, som kan gå til alle brancher og seværdigheder, end den enten meget afslappede eller stramme business mode. Hos Coredesign laver vi polo’er med enten broderet eller trykt logo på bryst eller krave, præcist som ved en skjorte, men i et mindre formelt og samtidig meget klassisk forretnings look.

Uanset om du er mest til firmaskjorter, firmapolo, firmajakker eller firma T-shirts, så udviser tryk på firmatøj loyalitet omkring din virksomhed, og du er med til både internt og eksternt at markedsføre din virksomhed.

Hvordan ved jeg hvilket tryk jeg skal vælge?

Der findes 32 forskellige tryk som broderings metoder. Det kan være svært som indkøber at vide hvilket tryg, der passer til lige netop det ønskede profilbeklædning. Netop derfor har vi hos Coredesign specialiseret os indenfor emnet og kan hjælpe dig med at tage den helt rigtige beslutning omkring at få dit logo på det ønskede profilbeklædning.

Kig forbi vores spændende showroom på Islands Brygge

Coredesign har valgt at have et showroom du kan komme og besøge, hvor du kan se, føle og mærke udvalgte produkter. Det kan være alt fra gimmick, gaver, profilbeklædning og meget mere – vores showroom står til at inspirere dig.

Vi bestræber os efter, at indkøbs processen for dig skal føles tryg og sikker, hvorfor vi anbefaler, at du booker et møde med os, hvor vi sammen kan vende processen og tidsplanen. Kig forbi i vores showroom på Islands Brygge.

 

 

Bæredygtighed

Bæredygtighed og socialt ansvar: T-shirts, som er fremstillet af BCI bomuld samt recycled. Tasker, hvor materialer er 100% BIO nedbrydelige. Ekstra ansvars-bonus når du handler med Coredesign, er at du er med til at støtte Børne Cancer Fonden når du køber profiltøj og tekstil.

Special design hitter

Nu kan du få leveringer på udvalgte tekstiler på kun 5-6 uger med jeres helt eget design. Halse disser i eget firmadesign, huer med firmalogo og halstørklæder i eget firmadesign. Masser af gode muligheder for at spare en masse tid og penge ved østenproduktion.

All search results