DanskEnglish
0
Firmagaver med logo

Firmagaver med logo

Velkommen til vores univers af firmagaver med logo. Coredesign har mange års erfaring inden for branchen, og hjælper dig med at blive husket blandt kunder og medarbejdere. Dét at give en firmagave med logo til sine kunder er en god gestus, hvor du brander dit budskab og virksomhedens værdier. Her siger du tak for et godt samarbejde, tak for relationen og tak for loyaliteten - med eksempelvis en firmajulegave. Køb derfor firmagaver med logo, så du kan markedsføre dit firma. Vi guider og vejleder dig, så du får et produkt, der afspejler din virksomheds DNA.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 72 resultater

Firmagaver til jubilæer, højtider eller “bare fordi”?
De fleste virksomheder har en tradition med at give firmagaver i flere anledninger. De mest populære tider på året er til jul med firmajulegaver og til sommer med sommergaver, men kan i realiteten gives i endnu flere anledninger og mange flere tidspunkter på året. En firmagave med logo biddrager nemlig til at sprede glæde hos modtagerne samt mere motivation hos personalet, der føler sig værdsat for lige netop dét arbejde og den indsats, som de lægger hos dig i virksomheden. Vores store udvalg gør det nemt, at finde dét produkt, der afspejler jeres brand bedst muligt, og som er den helt rigtige firmagave til formålet. Tænk blandt andet over jeres budget, samt hvilken højtid firmagaven skal gives i. Skal den eksempelvis gives om sommeren, så vil det være ideelt med et håndklæde til stranden, en drikkedunk til at holde sig hydreret eller en lækker delikatessepakke med gin og tonic, hvor dit firmanavn står på kassen. Eller skal firmagaven bruges som fødselsdagsgave eller jubilæumsgave, så tilbyder vi desuden YourGift-gavekort, hvor modtageren frit kan vælge en gave blandt et større udvalg. Og ønsker du at give en gavekurv, så er påske en ideel måde, at stoppe op i løbet af året og vise taknemmelighed (;påskeæg firmagaver / påskegave ansatte).

Med en firmagave med logo, der viser du anerkendelse over for dit hårdtarbejdende personale, der har brug for et klap på skulderen, som tak for deres gode indsats i dit firma. Pris hver enkelt medarbejders indsats i hverdagen, og ikke blot i højtiderne – og sig tak med en firmagave, så de husker dig for din gestus. Det er hellere aldrig for tidligt at tænke på firmajulegaver, så læg allerede du mærke til, hvad dit personale har interesse for, og giv personlige gaver, som lige sætter prikken over i’et. Gør ovenikøbet din arbejdsplads mere attraktiv på et arbejdsmarked, der kontant er under udvikling.

Investér i firmagaver med logo
Firmagaver med logo er en god investering for dig, der ønsker at forkæle medarbejdere såvel som firmakunder og samarbejdspartnere. Samtidigt med at du forkæler dem, der støtter op og lægger mange timer i din virksomhed, så kan du udbrede lige netop dét budskab, som firmaet vil brande, og som støtter jeres værdier. Coredesign har mange års erfaring med salg af både firmajulegaver og merchandiseprodukter, og kan glædelig hjælpe med alt fra sommergimmicks til firmajulegaver. Julegaver til ansatte er ideelt i en travl tid, hvor du ikke når at sige tak til den enkelte medarbejder. Her tilbyder vi blandt andet en valg-gave-shop, hvor du vælger beløbet, som dine medarbejdere kan vælge for, og så laver vi en portal, hvor medarbejderen frit kan vælge sin egen gave. Her sikrer du, at modtageren af gaven får lige dét, som de mangler – så gaven bliver brugt lang tid ud i fremtiden. Stort set alle vores firmagaver kan få logotryk, og kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan give i næste firmagave. God markedsføring er alfaomega for en virksomhed, og med en firmagave med logotryk, der kan du gøre dit firmalogo og jeres budskab eller slogan synligt i både offentligheden, men også privat, når medarbejderen eller kunden tager firmagaven med sig hjem.

Heriblandt finder man dansk design, der er ideelt som kundegave, medarbejdergave, barselsgave eller jubilæumsgave. Giv en gave, der kan bruges mange år fremover, og sikr’ at dit firmalogo bliver eksponeret. I vores sortiment finder du mærker som Georg Jensen, Hoptimist og Kreafunk – og andre kvalitetsvarer, der vil være yderst populære blandt modtagerne. Mærkerne har alt fra rustfrie brødkurve i stål til sjove figurer i træ og smarte højtalere i hvedefibre i alle størrelser. Desuden har vi bæredygtige firmagaver lavet af miljøvenlige materialer til dig, der ønsker at gøre en lille forskel, når medarbejdere, nøglekunder eller samarbejdspartnere skal have firmagaver. Her sætter du samtidigt dit logo på et miljøvenligt produkt, der viser dit standpunkt i klimadebatten, og samtidigt viser virksomhedens værdier og visioner for fremtiden.

Ønsker du en firmagave uden tryk, så kan du nemt og sikkert bestille direkte fra vores hjemmeside, og finder du ikke, hvad du leder efter, så kontakt os gerne, da vores hjemmeside kun er et udpluk af vores firmagaver med tryk.

Coredesign sidder klar til at hjælpe dig
Er du allerede nu klar til at bestille firmajulegaver eller firmagaver med logo, eller har du spørgsmål, og mangler vejledning til valg af produkt eller andet, så sidder vores eksperter klar til at tage dig i hånden. Hos Coredesign får du personlig betjening, og kan forvente en ekspert, der kan rådgive dig til dit næste køb af firmagaver eller reklamegaver. Du kan kontakte os på salg@coredesign.dk eller give os et kald på +45 62 61 82 82, så kan vi vurdere, om et kundemøde i vores showroom på Islands Brygge vil være relevant for dig og din virksomhed.

All search results