DanskEnglish
0
Træningstøj

Træningstøj

Velkommen til vores univers af træningstøj med tryk. Skal din virksomhed deltage til DHL-løb, eller have en dag med teambuilding? Eller ønsker du at brande dit firma, når dine medarbejdere og kollegaer dyrker motion i fritiden? Så er du kommet det rette sted. Her hos Coredesign kan du finde træningstøj i høj kvalitet fra velkendte mærker, heriblandt Adidas og Hummel - og til mange forskellige sportsgrene, såsom fodbold, løb, skiløb, cykelløb og meget mere.

Filtrer efter pris

Kategorier

Vis produkter

Viser 1–20 af 486 resultater

Træningstøj med tryk til diverse sportsgrene og formål
Coredesign har et stort univers af træningstøj til mange typer sportsgrene og formål for virksomheder, som din, så vi kan klæde dit team på. Vores kategori med træningstøj består af 5 kategorier: Accessories, Jakker & Veste, Shorts & Bukser, T-shirts samt Trøjer. Kun fantasien sætter grænser, så finder du ikke det, som du leder efter, så kontakt os gerne, så kigger vi vores sortiment igennem. Står du for at arrangere et sportsarrangement, eller ønsker din virksomhed at sponsorere nogle t-shirts med logo til det lokale fodboldhold? Ideerne er mange, og derfor er sortimentet hos os ligeledes uendeligt. Vi har sportstøj til mange typer sportsgrene, heriblandt løb, fitness, cykling, skiløb, floorball, fodbold, svømning og mange flere – og uanset hvilket niveau sportsgrenen er på. Coredesign giver dig muligheden for at få helt unikt træningstøj, der skiller sig ud – og som repræsenterer din virksomhed, som omvandrende reklamesøjler i form at dit team. Dertil tilbyder Coredesign også regnslag, regntøj og paraplyer med tryk til når dine medarbejdere skal til og fra træning og fitness. I vores sortiment har vi kendte mærker som Adidas, Hummel og Craft, som alle er af den bedste kvalitet, og som gør at vi kan ramme enhver smag. Skal du desuden holde et event for dit personale, så er det ideelt at skabe en ensartethed og et fællesskab i form af træningstøj med logo. Dette giver en god holdånd og teamgejst, og er med til at sikre at dit medarbejderteam har et fælles mål, når de blandt andet er på teambuilding eller skal løbe DHL-stafetten – og som samtidigt gør at man kan identificere din virksomhed og dine spillere. Giv dine kollegaer træningstøj i god kvalitet, så det med fordel kan blive brugt i fremtiden – når dine medarbejdere dyrker motion i fritiden, så dit logo bliver synliggjort, og vi samtidigt undgår at tøjet ryger ud efter brug.

Udover at gøre jeres firma synligt til sportsbegivenheder og interne events, så ser man at motion giver positive resultater på arbejdspladsen. Motion forbedrer både sundhed, velvære og livskvalitet – og mindsker psykiske lidelser som depression, hvilket man i den grad burde have større fokus på i en travl hverdag. Dét at bevæge sig kan være til stor gavn for din virksomhed da det derudover styrker koncentrationsevnen og trivslen på arbejdspladsen. Motion er med til at skabe et bedre arbejdsmiljø, og gøre dine medarbejdere mere glade, og give dem mere overskud i hverdagen. Gå forrest og skab de aller bedste forudsætninger for, at dine medarbejdere lever en aktiv livsstil.

Logo på sportsbeklædning – hold dit firma i topform
Giv din medarbejdere det bedste af det bedste. Coredesign har heldigvis et stort udvalg af materialer, som du kan tage i betragtning ved køb af træningstøj – og som vores eksperter kan guide dig inden for. Ønsker du eksempelvis åndbart og svedabsorberende løbetøj, så varmen kan trænge ud gennem tøjet, eller leder du efter en varm fleecetrøje, som medarbejderne kan have på efter kampen eller løbeturen, og som holder kroppen varm, så man undgår skader. Funktionelt tøj og design gør det muligt for dig, at glæde dit team. Vi guider dig igennem hele processen, så vi sikrer, at din ordre bliver taget godt i mod. Er du desuden interesseret i, at holde dine medarbejdere hydreret på løbeturen, så kan du med fordel sammensætte en pakke med løbetøj, drikkedunke eller andet løbeudstyr – og giv en reklamegave, som længe vil blive husket, når de bliver taget i brug gang på gang, og giver en høj markedsføringsværdi for din virksomhed, som ringe i vandet. Gør tanker om, hvilken farve, der skal repræsentere dit firma, og vælg en farve, der spiller godt sammen med din DNA og image.

Lad vores eksperter hjælpe dig med din næste ordre af træningstøj med logo
Core design har meget erfaring med salg af sportstøj med logo, og hjælper fra A-Z med valg af model til levering af tøjet med logotryk. Vi er din forlængede marketingshånd, og kan hjælpe dig med alt fra reklameartikler, firmagaver og firmatøj, der alle er med til at skabe et image og din virksomheds DNA, både internt og eksternt i virksomheden. Vi tilbyder træningstøj med tryk til fornuftige priser, og hvor vi samtidigt har kvalitet i fokus. Så har du allerede udset dig noget træningstøj, som du vil have fingrene i, så kan du med fordel allerede kontakte os nu på salg@coredesign.dk eller give os et kald på tlf. +45 62 61 82 82, hvor vores eksperter sidder klar til at vejlede og rådgive dig til dit næste køb af sportstøj med tryk.

All search results