DanskEnglish
0
Glas & Krus

Glas & Krus

Velkommen til vores univers af krus og glas. Kopper med tryk er virkelig god, flot og praktisk branding, da krus med tryk opnår en genbrugsværdi, når de bruges igen og igen. Krus og glas hos Coredesign er alle af høj kvalitet og til gode priser. Er du på jagt efter en kaffekop eller et termokrus med tryk, så har vi mange års erfaring inden for reklameartikler, så vi kan hjælpe dig med din næste kop til kontoret.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 96 resultater

Krus, kopper og glas er ideelt at have på kontoret
Hos Coredesign har vi et enormt udvalg af kopper, krus og glas i alle tænkelige farver og modeller – kun fantasien sætter grænser. Er du indkøber, og leder efter det perfekt krus eller glas, der skal repræsentere din virksomhed til events samt til kundemøder i virksomheden – eller til brug som giveaways? Man kan få kopper og krus med tryk hele vejen rundt om koppen eller full-color på kruset med jeres helt eget design og budskab. Vi har krus i enten keramik eller porcelæn, så få trykt dit logo på allerede nu. Sæt kopperne frem på bordet til kundemøder, og vis jeres logo frem til nye kunder såvel som gamle. Giv medarbejderne et krus, som de kan bruge igen og igen, når trangen efter kaffe trænger sig på – det vil de med garanti sætte pris på – og så vil kaffekoppen desuden i mange tilfælde blive brugt dagligt eller hyppigt i ugens løb. En kaffekop med logo er en ideel firmagave til den loyale kunde, der skal forkæles – og da Danmark er et af de lande, der drikker aller mest kaffe, så vil det med garanti være et hit hos modtageren. Desuden er the og kakao også et hit året rundt, og koppen vil derfor passe ind i hver årstid – og uanset om man er til kaffe, the eller kakao. Hold dit team hydreret med flotte glas, der er lige til at komme i opvaskemaskinen efter en lang dag på kontoret. Til erfaring, så er det typisk 30 cl krus, der er det mest populære krus blandt virksomheder.

Termokrus med tryk eller porcelænskrus med tryk skaber høj reklameværdi, når de gives i firmagave ved jubilæum eller andre fejringer. Udbred dit brand, så jeres logo kan blive mødt i kundernes hjem. Lad kaffekoppen med tryk være jeres fremtidige ambassadør for virksomheden. Udforsk desuden vores store udvalg af vandflasker med tryk, som du kan give kunder og medarbejdere med på farten ud af firmaet. Vand med eget logo er desuden den ideelle måde, at fange kunders opmærksomhed på events og til andre arrangementer.

Sæt dit logo og budskab på din næste kop eller glas
Markedsføringsværdien er høj på krus, kopper og glas, da du på den måde får eksponeret dit logo og værdier til gamle., nye- og fremtidige kunder, når de kommer på kontoret. En kop med logo eller et billede gør, at din virksomhed skiller sig ud fra mængden, og sætter dit firma i spotlyset. Giv koppen eller glasset som velkomstgave til nye kollegaer, der starter i virksomheden. Køb en reklameartikel, der skaber god og effektiv reklameværdi for din virksomhed samt eksponering blandt kunder og personale. Giv en kop eller glas med logo til events og konferencer, så du skaber opmærksomhed på dit brand, når kruset kommer med kunden hjem eller til deres skrivebord på arbejdspladsen. Vi har lækre mærker i vores sortiment, såsom Royal Copenhagen, der er en lækker julegave eller sommergave med logo på.  Med tryk er det en god basis reklamegave at give kunder eller ansatte. Brug kruset i hverdagen i virksomheden, og undgå vand på plastikflasker, så vi sammen kan gøre en forskel for naturen. Samtidigt er en kop kaffe med logo en effektiv måde at reklamere for din virksomhed, når sælgeren holder møder med samarbejdspartnere. Overvej om dit krus skal have et budskab eller et kontrovers tryk på, så man kan starte en dialog herom. Alle vores krus med tryk er af høj kvalitet og har en lang levetid.

Der findes mange metoder at trykke på glas og krus, såsom tryk og gravering, så lad os endelig få en dialog herom, så kigger vi på den bedste løsning sammen.

Måske du hellere leder efter en termokop, der er nem at tage med på farten, udforsk vores sortiment!

Professionel rådgivning ved køb af krus, kopper og glas
Såfremt du har spørgsmål, så kontakt os på 6261 8282 eller skriv til os på salg@coredesign.dk. Vi står klar til at guide og hjælpe, i behovet for indkøb af krus eller kopper til jeres virksomhed. Vi har mange års erfaring, og kan guide og vejlede med design, valg af kop og mange andre ting, så tøv ikke med at kontakte os.

All search results