0

Glas & Krus

Krus med eget firmanavn er virkelig god branding. Det er en form for genbrugsværdi at indkøbe krus med logo tryk, fordi du både får brandet selve firmanavnet, men også nytten ved at bruge kruset igen og igen. Krusene og kopperne hos Coredesign er alle af høj kvalitet og til gode priser. Stentøj eller porcelæn og tåler opvaskemaskine. Krusene fås i mange størrelser. Typisk 30 cl krus er det mest populære krus til virksomheder.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 57 resultater

Krus og kopper kan du få i mange farver og udgaver. Du kan få kopper og krus med tryk hele vejen rundt om koppen. Full farve på kruset med jeres helt eget design.

Markedsføringsværdien er høj på krus og kopper og med tryk er det en god basis reklamegave at give kunder eller ansatte. Brug kruset i hverdagen i virksomheden. Et godt aftryk og signal at dække mødebordet op med krus med jeres firmalogo.
Der findes mange metoder at bruge når man trykker på krusene. Lad os endelig få en dialog herom.

Kontakt os på 6261 8282 eller skriv til os på salg@coredesign.dk
Vi står klar til at guide og hjælpe i behovet for indkøb af krus eller kopper til jeres virksomhed.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results