DanskEnglish
0
Kontorartikler

Kontorartikler

Kontorartikler med firmalogo - det er en god klassiker i vores optik. Vi kan ikke undvære skriveredskaber, notesbøger, post-its m.m. i vores hverdag på kontoret eller arbejdspladsen. Så for os er det den bedste reklamegave DU kan give til dine kunder eller medarbejdere. Du kan få lige præcis de kontorartikler, du ønsker og kun fantasien sætter grænser. Lad os inspirere dig her på denne side.

Filtrer efter pris

Kategorier

Vis produkter

Viser 1–20 af 904 resultater

Reklamekuglepen – bliv top-of-mind hos målgruppen

Mulighederne for branding af virksomheder er mange, og virksomhederne bliver mere og mere kreative. Hos Coredesign tilbyder og forhandler vi et stort udvalg af forskellige skriveredskaber til dig, som ønsker at give en personlig kvalitets kuglepen til dine ansatte eller samarbejdspartnere. På vores website eller i vores showroom på Islands Brygge, kan du både finde kuglepenne med logo, farveblyanter med logo og business penne med logo. Reklamekuglepenne er et fantastisk værktøj til at ligge top of mind og dermed positionere sig solidt på markedet indenfor et givent felt. Hos Coredesign kan du bestille kuglepenne med logo i det antal, som du har brug for. Når du bestille dine reklamekuglepenne hos Coredesign, er du samtidigt sikret en høj kvalitet. Vi ved, hvor vigtigt et førstehåndsindtryk er, og derfor forhandler vi kun skriveredskaber af gode og solide materialer.

Farveblyanter med logo – bestil dem hos os

Hos Coredesign kan du få printet dit firmalogo på vores klassiske farveblyanter. Blyanter med logo egner sig både som reklameartikel til internt brug i organisationen, og som reklamegave til nuværende eller potentielle kunder. Hos Coredesign har vi gjort det til vores levebrød at hjælpe virksomheder med at blive husket. Det gør vi blandt andet ved at forhandle prisvenlige og bæredygtige farveblyanter, som kan bruges mange gange, og som har en høj reklameværdi.

Vi ved, hvor vigtigt et førstehåndsindtryk er, og derfor forhandler vi kun blyanter af gode og solide materialer. Du skal have ro i maven, når du give en farveblyant med logo til en kunde eller en vigtig samarbejdspartner, og det kan du roligt have med os som din leverandør af skriveredskaber.

Sådan vælger du det rette skriveredskab med logo

Hvilken type reklamepen, der er et ideelt valg for dig og din virksomhed, afhænger selvfølgelig af, hvad du skal bruge dem til. Skal de bruges som en fin gestus eller gave til en vigtig samarbejdspartner? Eller skal de ansatte på kontoret blot have noget at skrive med? Vi tilbyder skriveredskaber med logo til begge lejre med priser, der afspejler begge behov. Et skriveredskab med logo kan bruges som en flot gave i en fin æske af høj kvalitet lige såvel som en kuglepen kan bruges som et simpelt skriveredskab, som kan uddeles på kontoret, til messer, som en lille ekstra gave til kunder eller andet. Du har måske brug for logo kuglepenne til både hverdagsbrug og finere gaver, og i så fald finder vi en løsning der dækker netop dette behov.

Professionel rådgivning til bestilling af skriveredskaber med logo

Er du interesseret i at høre mere om de forskellige muligheder inden for produktion og bestilling af skriveredskaber med logo, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ved, hvad der virker, og hvordan vi får lavet den bedste løsning, der matcher dine behov. Vi kan tilbyde en fin æske pr. kuglepen, løse skriveredskaber direkte klar til uddeling på kontoret eller noget helt tredje. Kontakt os i dag.

All search results