DanskEnglish
0
Blyanter

Blyanter

Velkommen til vores univers af blyanter. Det er altid elegant at have en smart og lækker blyant med sig på farten, når du har møder eller er på kontoret. En super god kundegave eller personalegave ved særlige lejligheder, som kan bruges igen og igen. Coredesign har et stort udvalg af lækre blyanter med logo, som du frit kan designe. Udforsk desuden vores krydderurt-blyanter, der er et hit blandt kunderne, og som samtidigt er miljøvenligt.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser alle 13 resultater

Brand din virksomhed – tryk dit logo på blyanter
Mulighederne for branding af virksomheder er mange, men Coredesign tilbyder et stort udvalg af blyanter til gode priser. Sæt dit personlige præg på blyanterne, og brand samtidigt din virksomhed. Blyanter med logo har stor markedsføringsværdi, da de kan uddeles som giveaways til events, konferencer eller til kundemøder – og derudover er tidsløs, og formentlig altid vil være populær. De kan desuden bruges på kontoret, så medarbejderne altid har en god blyant ved hånden. Når kunderne tager blyanten med hjem, så eksponeres den for familiemedlemmer, der her ser din blyant – og dermed dit logo og budskab. Når kunden derefter tager blyanten med på arbejdspladsen, så bliver den således også eksponeret for kollegaerne, og du og dit firma vil her blive top-of-mind – ISÆR hvis det er en lækker blyant af kvalitet, så man får associationer til din virksomhed. Næste gang kunden benytter blyanten, så bliver dit firma HUSKET, og vil skabe genkendelighed omkring dit firma.

Blyanter med tryk er en meget populær reklameartikel blandt indkøbere, og er ofte en del af markedsføringsbudgettet for året, da de aldrig går af mode og altid kan bruges sammen med en god notesbog eller notesblok i den travle hverdag, når noget skal noteres eller huskes. Hos Coredesign ønsker vi at gøre det nemt for dig, så det er en let proces, at bestille reklameartikler hos os. Derfor hjælper vi dig med at trykke netop det logo, som du ønsker, på netop den blyant, som du er faldet for. Desuden er blyanter en billigere reklameartikel, men ikke en mindre effektiv reklameartikel, fordi holdbarheden er lang – og derfor kan din kunde blive mindet om din virksomhed i lang tid fremadrettet, hver gang blyanten tages i brug.

Der er evige designmuligheder for blyanterne, sig blot hvad du søger, så undersøger vi, om vi har det i sortiment. Ønsker du måske blyanter med- eller uden viskelæder, eller helt naturlige eller lakerede. Blyanter med viskelædere kunne eksempelvis være ideelle at give til håndværkere, der skal have muligheden for at viske ud og rette fejl på skitser, udregninger 0g tegninger – og er god i værktøjskassen. Vælg desuden mellem runde- eller trekantede blyanter. Mulighederne er uendelige, og vi guider dig gerne til valg af ovenstående. I den forbindelse tilbyder vi også linealer, tømrerblyanter såvel som målepinde og tommestokke, hvorpå dit logo kan trykkes ligeså. Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i at se nogle af de stiftsblyanter (og andre kontorartikler), vi tilbyder, der kan genopfyldes med stifter. Fordele ved blyanten er dog, at det giver virksomheden en mere miljøvenlig fremtoning, set i forhold til stift blyanten – og desuden fås blyanter i utallige varianter.

Bæredygtige blyanter med logotryk
Vi har flere lækre, bæredygtige blyanter med tryk, som du kan overveje at bestille, herunder vores krydderurt-blyanter, der spirer ved plantning af blyant efter færdig brug. Overvej desuden at bestille et lækkert miljøvenligt penalhus til de flotte blyanter med tryk, så de bliver passet på efter brug.

Praktisk at have med på farten
Blyanten kan i modsætning til kuglepennen fungere og skrive på mange materialer, og derfor er en grafit blyant altid smart at have ved hånden eller i tasken.

Leder du derimod efter en lækker, holdbar kuglepen, så undersøg vores udvalg på vores website. Dertil har vi et stort udvalg af øvrige kontorartikler og andre reklameartikler med logo, såsom en notesbog med tryk, som du frit kan designe – eller flasker med logo, som dine medarbejdere kan tage med, når de er ude af huset, og her er tøj med tryk også godt merch, som kan brede synligheden af din logo.

Professionel rådgivning ved køb af blyanter med logo
Siden Kaare design blev til dét Coredesign, som man kender det i dag, så har vi gennemgået en masse udvikling, så vi i dag kan være stolte over at være blevet ISO-certificeret inden for Miljø & Kvalitet.  Dertil har vi specialiseret os i tre hovedområder: reklameartikler med tryk, tøj med logo samt firmagaver, og i disse kategorier finder du alt fra notesbøger med logo, vand med logo, tøj med tryk herunder hoodies med tryk – alt sammen merchandise med tryk, der kan være jeres nye produktmedia. Vores eksperter hos Coredesign sidder klar alle hverdage, undtagen helligdage, til at besvare eventuelle spørgsmål, som du måtte have. Vi har mange års erfaring med salg af merchandise, og vejleder gerne dig, så du får en blyant, der afspejler din virksomhed og tilhørende budskaber. Skriv en mail til os: salg@coredesign.dk eller giv os et kald på: +45 62 61 82 82, og så guider vi dig hjertens gerne i vores speciale.

All search results