DanskEnglish
0
Messeudstyr

Messeudstyr

Hos Coredesign kan du finde alt din virksomhed behøver indenfor messeudstyr. Vi kan hjælpe med alt fra messedisk, roll-ups, beachflag og vægge. Vi har gjort det nemt for virksomheder at komme på messe, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan din stand skal se ud. Fælles for alt vores messeudstyr er, at det kan designes fuldstændig som I ønsker det, og det er nemt at stille op og hurtigt at pille ned igen. Vi hjælper dig med at få succes på messen, ved at skabe en flot og iøjnefaldende messestand.

Filtrer efter pris

Kategorier

Vis produkter

Viser 1–20 af 43 resultater

Skil dig ud med iøjnefaldende messeudstyr

Hvis du ønsker at skille dig ud fra mængden på din kommende messe, så er iøjnefaldende messeudstyr et must-have. At fange dine potentielle kunders opmærksomhed, er en af de vigtigste faktorer, hvis du ønsker at opnå at skabe en succesfuld oplevelse på jeres næste messe. Et messeområde kan være stort, og mange virksomheder / konkurrenter kæmper alle om at fange kundernes opmærksomhed, så det er essentielt at din messestand skiller sig ud fra mængden.

Coredesign er totalleverandør indenfor messeudstyr og messe tilbehør, så du kan finde alt du behøver på vores webshop eller showroom. Med andre ord, se kan du finde alt du har brug for til at sammensætte en flot komplet messestand. I vores store sortiment af messeudstyr kan du finde alt fra messedisk, måtter, brochure stand, roll-up og meget mere. Hos Coredesign hjælper vi dig gennem hele processen – både fra valg af messeudstyr til tryk og design. Skulle du derfor have nogle spørgsmål, eller ønsker du blot at komme i gang? Så sidder vores veluddannede personale klar til at guide dig i mål.

Roll-up banner, beachflag med logo, messedisk & meget mere.

Alt vores messeudstyr er af topkvalitet og tilbudt til konkurrencedygtige priser. I vores store udvalg kan du blandt andet finde vores roll-up bannere af højeste kvalitet. Et roll-up banner bruges ofte i messehaller, men kan også bruges foran butikker eller til et virksomhedsevent. Alle vores roll-up bannere er udviklet i et kraftigt og robust materiale, er lette i vægt, bærbare, fleksibel og nemme at opstille og betjene. Vores roll-up bannere kommer i en række forskellige varianter, så vi kan finde et banner der matcher dine forretnings- og budgetmæssige krav.

Derudover kan du ligeledes finde vores populære beachflag med logo. Vores populære beachflag med logo er perfekte til at fange publikums opmærksomhed – de er høje, stikker op over menneskemængden, kan have et iøjnefaldende design. Vores Beachflag kan både bruges til indendørs og udendørs brug, hvor de kan holde til vindstyrker på op mod 10 meter i sekundet. Er du interesseret i at blive klogere på mere af vores messeudstyr, så sidder vi klar på chatten eller tager glædeligt imod dig i vores showroom på Islands Brygge. 

All search results