0

Sikkerhed & smitteværn

Pas på jer selv i det offentlige. Vis ansvarlighed og brand jer i processen med smitteværn med logo. Som følge af Covid-19 er vi meget mere opmærksomme på at beskytte os selv mod smitte. Lad jer inspirere her. OBS. Tekstilmasker er hverken medicinsk udstyr eller personlige smitteværn.

Filtrer efter pris

Kategorier

Vis produkter

Viser 1–20 af 110 resultater

Tag ansvar med værnemidler med logo

Det siger utrolig meget om en virksomhed, hvis den tager ansvar og viser hensyn, når det kommer til hygiejne. I kan vise jeres medarbejdere og kunder, at I er en ansvarsfuld virksomhed ved at få lavet værnemidler med jeres eget logo. Dette kan blandt andet bruges:

  • På arbejdspladsen
  • På messer, o.l.
  • Som firmagaver
  • Som kundegaver

Vis jeres medarbejdere og kunder, at I passer godt på dem og udnyt brandingværdien i det. Ved at få lavet værnemidler med logo sender I et positivt og vigtigt signal, om at I tager hygiejne, og dermed deres sikkerhed, meget seriøst.

Værnemidler af højeste kvalitet

Hos Coredesign forhandler vi kun produkter af højeste kvalitet, hvilket naturligvis også gælder for vores værnemidler. Vi har et bredt udvalg, så I kan vælge de produkter der passer bedst til jeres behov. Det kan fx være:

  • Hygiejne nøgle
  • Håndsprit
  • Mundbind
  • Visir

Læs mere om de enkelte produkter inde på det specifikke produkt du vil vide mere om.

Uanset om I skal bruge værnemidler med eget logo til arbejdspladsen, til messer eller noget helt tredje, så kan Coredesign med garanti hjælpe. Finder I ikke lige det produkt I leder efter her på siden eller har I spørgsmål omkring vores værnemidler med logo, er I mere end velkomne til at skrive til os. Kontakt os nemt og hurtigt på chatten eller send en mail til salg@coredesign.dk. I kan også altid ringe på 62 61 82 82 eller komme forbi vores showroom på Islands Brygge på Amager.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results