0

Skjorter med logo

En skjorte er ikke altid bare en skjorte. Den findes i mange pasformer og størrelsesvarianter, som du som indkøber skal være særlig opmærksom på, når du køber ind til din virksomhed. Se her vores udvalg af skjorter i lækker kvalitet.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 100 resultater

Skjorter med logo – skil dig ud fra mængden

Mulighederne for branding og markedsføring af din virksomhed er mange. Hos Coredesign har vi gjort det til vores levevej at hjælpe virksomheder med at blive husket, og er derfor totalleverandør inden for reklameartikler og firmagaver. Vi hjælper din virksomhed fra A-Z – lige fra rådgivningen af produkter til du står med det færdige resultat i hænderne. Vi tager derfor ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Det er netop grunden til at store organisationer som Novo Nordisk, Velliv og Sundhedsstyrelsen er blandt mange af vores tilfredse kunder. En af de mange ting vi leverer til vores kunder, er blandt andet kvalitets firmaskjorter med logo. 

Uanset om dine medarbejdere arbejder på restaurant, i butik eller på kontor, giver en skjorte med jeres logo et ensartet udtryk, og en gennemgående branding af din virksomhed. Hos Coredesign kan du finde et stort sortiment af skjorter, hvor I kan få trykt eller broderet jeres firmalogo. Vi sidder klar til at guide jer igennem hele processen, og sørger for at I får leveret nogle skjorter, som I kan være stolte over at vise frem.  

Firmaskjorter i et hav af varianter, farver og størrelser

Som du måske allerede er bekendt med, så er en skjorte ikke bare en skjorte. Skjorter findes i mange pasformer og størrelsesvarianter, hvilket man som indkøber skal være særlig opmærksom på, når man køber firmaskjorter med logo til sin virksomhed. Hos Coredesign sidder vores team klar til at rådgive dig i dit valg af skjorte, så du altid kan føle dig sikker i din beslutning. Hvis du selv har mod på at browse vores udvalg igennem, så kan du finde hele vores sortiment af firmaskjorter her på siden. Her vil du kunne finde et hav af forskellige varianter, farver, pasforme og størrelser – både til kvinder og mænd.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results