Log ind
DanskEnglish
0
Firmajakker med logo

Firmajakker med logo

Hos Coredesign har vi et af danmarks største sortimenter af firmajakker med logo. Firmajakker har en høj signalværdi for din virksomhed, og synliggør dit logo overfor potentielle kunder hvor end du bevæger dig. En firmajakke kan både bruges til arbejds- og fritidsbrug, og er ideel for de medarbejdere som ofte er ude til events eller messer. Hos Coredesign kan du både finde regnjakker, fleecejakker, softshells og veste, så gå på opdagelse i vores store sortiment og find en jakke der passer til din virksomheds behov.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 272 resultater

Styrk din branding med en jakke med logo

En jakke med logo kan være en vigtig investering, hvis du har et ønske om at styrke din virksomheds branding. En lækker kvalitetsjakke med jeres virksomheds logo på, kan f.eks. både bruges til vigtige events, på messer, til møder eller hvor som helst på ønsker at skabe synlighed og opmærksomhed omkring dit brand. At skabe mere synlighed og opmærksomhed omkring dit brand, hjælper din virksomhed med at forblive top-of-mind hos dine nuværende og potentielle kunderne, hvilket resulterer i at de kommer tilbage og køber igen og igen af din virksomhed.

Mulighederne for at styrke din virksomheds branding er mange, og hos Coredesign kan vi hjælpe dig med alt indenfor firmatøj, reklameartikler og firmagaver. Uanset om du ønsker jakker med logo, t-shirts med logo, skjorter med logo eller sweatshirts med logo, så kan vi hjælpe dig fra A-Z indtil du står med produkt du kan være stolt af.

Sådan bestiller du veste & jakker med logo

Hvis du ønsker at bestille veste med logo eller firmajakker med logo, så har du flere forskellige muligheder. Du kan altid bestille dine nye jakker med logo nemt og hurtigt direkte på vores webshop. Hvis du ønsker at se og mærke vores veste eller jakker inden du beslutter dig, så er du mere end velkommen til at besøge vores showroom på Islands Brygge som har åbent alle hverdage fra 8 – 16. Her har du mulighed for at booke et møde ved at skrive til salg@coredesign.dk eller ring på 62 61 82 82. På den måde er du sikret vores fuldt dedikerede tid.

Uanset om du foretrækker nemheden ved online handel, eller foretrækker det fysiske køb, så sidder vi altid klar med uforpligtende rådgivning, hvis du har behov for hjælp undervejs.

All search results